Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka maka zamiast pszennej?

Polecane posty

Gość gość

witam. mam zamiar zmienic troche menu i wyrzucic pszenna make z naszego domu. No wiec teraz pytanie z jakiej innej maki moge robic: pierogi, kopytka. kluski slaskie, pyzy, nalesniki itp oraz jaka do pieczenia? za wszelkie porady dzieki ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pierogi i naleśniki wyjdą z orkiszowej albo żytniej. NIe wiem, jak z kluskami, kopytkami, itp.... mogą dość mocno różnić się smakiem od tych tradycyjnych, ale warto wypróbować :) daj znać, jak już spróbujesz jakiegoś zamiennika.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wlasnie zeby nie okazalo sie ze przyjdzie co do czego a tu nie skleje do calosci z innej maki jak pszenna pierogow czy pyz ;) jednak przewaga innej maki nad pszenna jest i bede probowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
thefleaa probowalas robic pierogi juz z innej jak pszenna?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a w czym ci mąka pszenna przeszkadza? :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
doczytaj jaki ma wplyw na zdrowie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
orkisz to też pszenica, żytnia też ma gluten wszyscy umrzemy.. :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
żadnego wpływu na zdrowie nie ma, dajesz się zrobić kolejnej głupiej modzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ryżowa, amarantus, gryczana. Ja właśnie piekę w automacie chleb z maki ryżowej. Nastawiam panasonica i w sumie to on piecze. Jak chcesz przepis służę :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o Przestan spamować tym góooownosonikiem!!! :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a Ty uzywajaca panasonica z jakiej maki robisz potrawy ktore podalam w pierwszym poscie? bo nad tym szczegolnie dumam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×