Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henry20

Kobieta 9 cm wyższa, czy to problem?

Polecane posty

Gość Henry20

Hej Założyłem dziś, a w sumie już wczoraj temat na który dostałem dużo fajnych odpowiedzi- dziękuję. Jest jeszcze jedna sprawa która mnie nurtuje- otóż tak jak napisałem wcześniej pracuję przy rozwożeniu pizzy. Pojechałem w poniedziałek pod wskazany adres i otworzyła mi baaardzo wysoka (194 cm wzrostu), ale bardzo ładna, długonoga dziewczyna. Dałem jej pizzę, wydałem resztę po czym zapytałem czy dałaby mi swój nr telefonu. Po pracy wymieniliśmy kilka smsów i napisałem jej czy moglibyśmy umówić się na kawę. Dostałem odpowiedź, że tak ale jeśli zagoi jej się noga (otworzyła mi o kulach, a nogę miała w gipsie). Odpisałem: "Ok, to daj znać jak wrócisz do zdrowia", ona odpisała "Ok napiszę". Co o tym myślicie? Trochę się obawiam bo sam mam 185 cm wzrostu i nigdy nie umówiłem się z taką wysoką dziewczyną. Myślicie że panna rzeczywiście chce się ze mną spotkać, czy tylko napisała tak z grzeczności? Czy fakt że jestem 9 cm niższy może być tutaj niekorzystny? Generalnie mi różnica wzrostu nie przeszkadza, pytanie co ona sądzi na ten temat. Jak to widzicie?

Gość gość
to zależy od osoby, reguły nie ma, ja wolę wyższych od siebie chłopaków ale do dlatego że ja bardzo się boje nawet iść do łazienki gdy nie prądu zawsze mam telefon w ręce i numer 997 ale może ona aż tak się nie boji

Gość Henry20
Ale czego ma się bać? Tego że jestem 9 cm niższy?

Gość Henry20
Fresh

Gość gość
i jak tu nosić obcasy

Gość Henry20
Przemkool Hmmm ciężko powiedzieć, bo widziałem ją tylko raz i to w drzwiach jak wręczałem jej pizzę. Generalnie mi ta różnica absolutnie nie przeszkadza, pytanie czy jej też nie? Dałem jej jasny sygnał że chciałbym się z nią umówić- w końcu zaprosiłem ją na kawę. Teraz ewentualny *******leży do niej. Hmmm ona też musi sobie zdawać sprawę że nie łatwo będzie jej znaleźć kogoś kto pasowałby do niej wzrostem, dlatego chcąc nie chcąc- musi brać też pod uwagę tych niższych facetów. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Mogę cię tylko pocieszyć że jak to jej nie będzie przeszkadzać to nie będzie problemów z tym , w każdym bądź razie charakter też musi się liczyć :) Dodam że ja mam 177 cm wzrostu :P

Gość gość
Nie patrz na opinie,tylko dzialaj:)Jak Ci sie podoba,to jaki problem wzrost?Jesli by nie chciala,nie dalaby Ci numeru,bo po co?Chyba,ze rozdaje na prawo i lewo,w co watpie.W koncu kawa,to nic zobowiazujacego,a moze byc fajny poczatek czegos.Pozdrawia tez wysoka(179cm)

Chcę jeszczę dodać że widziałem już pary gdzie wyższa od niego. Pierwszą niedawno widziałem że jej facet sięgał jej do połowy gdzieś szyji. Druga widzę z widzenia że jej partner sięga jej gdzieś do połowy głowy. :) Więc działaj i powodzenia :)