Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlamal mi serce i okazal zero szacunku

Polecane posty

Gość gość

Czlowiek z ktorym spotykalam sie przez jakis czas, i ktory mamil mnie planami na przyszlosc nagle doszedl do wniosku, ze ja to sobie wyobrazilam, i w mojej obecnosci umowil sie na randke z kims innym. Chce mi sie ryczec z mojej glupoty, i z tej podlosci, ktorej doznalam. Niektore osoby to hieny :-(

Gość lodowa królewna
s******l,zapomnij o nim,co do diabła to jeszcze nogą kopnąć jak mawiała moja sąsiadka

Gość gość
Najgorsze jest to, ze przez kilka miesiecy wspieralam go w trudnej sytuacji zyciowej, a on teraz potraktowal mnie jak smiecia. Lzy mi lecal i nie moge sobie z tym poradzic. Poprosilam aby mi powiedzial wprost, ze nic do mnie nie czuje i, ze mu nie zalezy, to ten tchorz nawet nie byl w stanie tego zrobic.

wy macie tak samo, bo ja zawsze zrywam mowiac w oczy, a wy po prostu przestajecie sie odzywac... :p:)

Gość gość
Dalej trzesie mnie w srodku. Nie moge sobie miejsca znalezc.

Gość gość
tragedia. A ile on ma lat ?

Gość gość
Myslalam ze tylko ja trafiłam na takiego dupka a jest ich więcej jak się okazuje:-( Mnie tez rozkochał, udawał, mamił, zapraszał na romantyczne kolacje tylko po to aby mnie zaliczyć. Jak zaliczył to zamilkł. Czuje się jak jakas szmata.

Gość gośćtmdapgm
szmata?to kim on jest?ty byłaś jedynie naiwna,potraktuj to jako nauczkę na przyszłosc,niby czemu masz się czuć szmata?bo tylko facetom wypada zaliczać kobiety,a te które z nimi sypiają to d****i?było minęło i tyle

Gość gość
gość dziś obawiam się, że nie zrobił tego celowo, jeżeli to trwało jakiś czas. Ma kaca moralnego po seksie. Po seksie okazało się, że to nie to. Faceci tak mają, niestety dosyć często. Jeżeli chciałby Cię tylko zaliczyć, nie zadawałby sobie tyle zachodu, wierz mi - poszedłby do agencji i na pewno wyszłoby mu taniej. Piszę to po to, żebyś nie miała do siebie wyrzutów.

Gość gość
Mamy lekko ponad 30 lat. Byly rozmowy o docelowym zamieszkaniu w jednym miejscu, pisal, ze mu zalezy, snul plany w ktorych ja bylam obecna, a tu nagle odcial sie na kilka tygodni, I jak powiedzialam wprost, aby mi powiedzial, ze nic nie czuje I to zakonczyl bez szopek, to powiedzial, ze wyobrazalam sobie za duzo, I ze traktowal mnie jak znajoma. Jak jakis narcyz. Przeciez mozna byloby kulturalnie powiedziec, sluchaj, cos sie wypalilo, nie czuje tego, ale dziekuje, ze przy mnie bylas w trudnych chwilach I okazalas mi serce I troske. Przeciez zostaloby mi troche godnosci. Nie czulabym sie jak jakis niepotrzebny przedmiot. Jeszcze nawet przy pozegnaniu nie mogl mi poswiecic resztek czasu, tylko umowil sie z kims innym w mojej obecnosci.

Gość gość
Nigdy nie baw się w ciotkę teresą bo to jest zabójstwo dla siebie z premedytacją.

Gość gość
Nie bylam istna ciotka Teresa. Poznalismy sie bardzo naturalnie - on przechodzil trudne chwile, ale mnie to nie zniechecilo - dalej przy nim bylam. Przez 3 miesiace byl bardzo intensywnie obecny w moim zyciu. Nie jest tak, ze mu matkowalam, ale wiem, ze nie mial nikogo, I staralam sie go sluchac, wspierac. Przeciez to normalne jak nam na kims zalezy.

Gość gość
* nie mial nikogo bliskiego

Gość gość
gość dziś obawiam się, że nie zrobił tego celowo, jeżeli to trwało jakiś czas. Ma kaca moralnego po seksie. Po seksie okazało się, że to nie to. Faceci to sak mają, niestety dosyć często. Jeżeli chciałby Cię tylko zaliczyć, nie zadawałby sobie tyle zachodu, wierz mi - poszedłby do agencji i na pewno wyszłoby mu taniej. Piszę to po to, żebyś nie miała do siebie wyrzutów. X Jak można mieć kaca po seksie? Nie rozumiem o co może chodzić. Jak można z dnia na dzień stwierdzić ze to nie to i to na podtswie seksu?

Gość gość
Musialam wziac silne leki, poniewaz przechodze rekonwalescencje po chorobie,a ten stres I zal powoduje drgawki calego ciala. Nie moglam sie w ogole uspokoic. Najgorzej bylo noca.

Gość gość
autorko a wy byliście wogole parą? bo to że był intensywny kontakt to w sumie nic nie znaczy. Były pocałunki, seks?

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jak dalej potoczy sie Wasza znajomosc napisz do mojej wróżki Sofii. Na pewno Ci pomoże. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tarociska ile bierzesz za swoje czary mary ?

Gość gość
W naszym wieku, zwiazek to jest juz wspolne mieszkanie, itd. My bylismy przez wiekszosc czasu na wstepneym etapie do czegos takiego - poznawalismy sie. Wiem, ze intesywny kontakt nic nie znaczy, ale padaly slowa, ktore sugerowaly, ze jednak cos znaczy. Wiem, ze z mojej strony mial sama zyczliwosc, I dlatego nie zasluzylam na takie potraktowanie jakie dostalam na koniec. Teraz nawet sama w moim oczach jestem smieciem - skoro tak mnie potraktowal, to pewnie jestem. Nie mam pretensji, ze mu sie odwidzialo - nikogo sie nie zmusi do milosci - ale przynajmniej mogl to zakomunikowac w taki sposob aby mnie nie zranic.

Gość gość
ale czy były pocałunki, wspólne spędzanie czasu i codzienny kontakt? nie rozumiem ciebie, co to znaczy ze w naszym wieku związek to wspólne mieszkanie?? o co chodzi?? związek to związek a wspólne mieszkanie to wspólne mieszkanie.

Gość gość
a smieciem to jest on a nie ty , nie rozumiem czamu tak o sobie myślisz? co ty złego zrobiłaś?

Gość gość
Bylo duzo czulosci do czasu az sie nie odcial jakies dwa tygodnie temu. Pozniej zaczal cos krecic ia czulam sie z tym nie swojo. Na poczatku sama probowalam sie odciac i isc naprzod, ale doszlam do wniosku, ze chce kontrontacji aby miec czarno na bialym, ze tak jest bo po prostu nie chce. Nie chcialam pozniej sobie wyrzucac, ze nie sprobowalam do konca. A smieciem ewidentnie jestem skoro zostalam tak potraktowana pomimo tego, ze nic nie zrobilam. Jego poprzednie partnerki zdradzaly go, wykorzystywaly finansowo, itd. (facet duzo przeszedl), ale to mi sie dostalo za tamte wszystkie zle doswiadczenia. Jeszcze poczul sie jak kasanowa, gdy podrywal kolejna dziewczyna na moich oczach, gdy stalam zalana lzami.

Gość gość
wiesz co z tego co piszesz i jak piszesz i jak siebie opisujesz to wydaje mi się że za bardzo napierałaś, za bardzo chciałaś, za szybko. Facet się wystraszył i zwiał. Niestety ale na początku związku trzeba uważac żeby nie przesadzić aby nie wystraszyć. Ty pewnie napierałaąs na to wspólne mieszkanie, za bardzo się starałaś, narzucałaś się...pamiętaj ze nawet kotka można zagłaskać...

Gość gość
To nie prawda. Na stale mieszkam w innym panstwie - teraz akurat przebywalam przez dluzszy czas w Polsce - i to byly plany dopiero na za jakis czas.

Gość gość
Też mnie facet olał z którym spotykałam się pare miesięcy i tez mam złamane serce. Moja już miesiąc odkąd milczy- bo też zapadł się pod ziemię i nawet nie wytłumaczył dlaczego- a ja nie potrafię tego przeboleć. Jestem przybita i nie wiem kiedy stanę na nogi. Nie sądziłam nawet ze tak to przeżyję ale widać zakochałam się w nim:-(

Gość gość
Chcialabym jeszcze tyle mu wykrzyczec, ale wiem, ze juz wiecej nie moge sie skontaktowac. To straszne boli. Na pozegnanie powiedzialam zegjam i nie potraktuj nikogo wiecej w ten sposob w przyszlosci

Gość gość
*zegnaj

Gość gość
Glowa do gory - bedzie dobrze.

Gość gość
Jestes z Bydgoszczy?