Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo mała dziurka

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i jestem dziewicą, ale nadeszło zainteresowanie własnym ciałem, więc wzięłam lusterko i chciałam zobaczyć jak "to" wygląda. Długo szukałam dziurki i znalazłam ją dopiero kiedy się maksymalnie rozluźniłam i nie mogłam uwierzyć, że jest tak mała! Nigdy nie udało mi się włożyć tamponu - odczuwałam okropny ból i nie chciałam więcej próbować. Co ważne - jako 14-latka długo nie dostawałam jeszcze okresu, co było dość dziwne, a z powodu długo utrzymującego się bólu jajników, pleców, brzucha poszłam do lekarza i okazało się, że moja błona dziewicza jest tak gruba i ciasna, że krew z okresu nie mogła się wydostać, więc gromadziła się w postaci torbieli o wymiarach 17x10 cm. Błonę mi wycięli, ale zaczęła się ona zrastać... Na szczęście nie musiałam się ponownie poddawać temu zabiegowi. Wizyta u ginekologa była czymś strasznym - jeden wielki BÓL i krzyk. Obawiam się, że stan mojej pochwy może mi znacznie pokrzyżować pierwsze współżycie. Na razie mi się nie spieszy, ale pewnie wiele z was miało podobny problem. Opowiedzcie jak było u was, co wam pomogło itp. Czy mam oczekiwać, że mój pierwszy raz nie będzie niczym przyjemnym? Proszę o wypowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152
sluchaj , facetów z małymi ptakami jest dużo .. Znajdz sobie jakiegoś z małym ptakiem , takim co jest przy okazaji nie gruby i jakoś na pewno pójdzie

Gość gość
Mam tez mala pochwę. I najlepsze sa penisy w rozmiarze poniżej 10 cm. Inaczej juz boli. Na orgazmy tez autorko nie licz bo raczej nic z tego.

Gość gość
kurcze, torbiel to nie przelewki :O chodź regularnie na badania, bo jeżeli ta krew znów zacznie gdzieś się gromadzić to od razu trzeba usuwać

Gość gość
A i wcale nie prawda ze jej dużo facetów z tak malymi. Większość ma ok 15 przynajmniej.

tak , tylko , że penisów 10 cm jest kilka razy więcej niż 5 cm 5 centymetrowe członki są rzadko spotykane .. 90 % czlonków mieści sie w przedziale dlugosci od 10cm do 18 cm 5 cm są tak samo rzadkie jak 23 cm

najdłuższy czlonek swiata naturalny , a nie sztucznie przedluzany w ksiedze rekordów guinessa ma 28 cm nawet pokazywali tego kolesia w dzień dobry tvn i przyznal sie ze trudno mu znależc dziewczynę ,bo zadna go nie chce przez jego 28 cm czlonka

Gość gośćDopaWeza
Ja mam 13cm i za/je/bi/scie wale moja babe,nie narzeka jak i przed nia nie narzekaly bo sie ma te style fujary.