Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie moje stopki

Jjak zlikwidować problem z takimi stopami?

Polecane posty

Mam 22 lata i nigdy dotąd nie miałam problemów ze stopami. Uważam nawet, że mam bardzo ładne stopy i kilka ich zdjęć dałam nawet byłemu chłopakowi gdy byliśmy jescze razem bo on uwielbiał moje stopy i naturalnie nie było pieszczot bez ich całowania czy lizania że aż czasami mnie to zawstydzało. Jednak od czerwca mieszkam w takim hotelu pracowniczym i tam przyznaję brałam prysznic bez klapek. Ale zawsze brałam prysznice bez klapek i nigdy nic się nie działo. Teraz nagle zrobił się problem ze stopami. Zauważył to mój szef. Dodam jeszcze, że ten hotel jest przy zakładzie metalurgicznym gdzie od czerwca pracuję jako analityk chemiczny i teraz mój szef wziął ode mnie analizy składu chemicznego metali kolorowych. Po kilkunastu minutach poprosił mnie do swego pokoju i pokazując jeden z wykresów i powiedział markotnie - "Mamy cholerny problem ze stopami niklu i kobaltu". Bardzo mnie to zmartwiło i nie wiem jak wybrnąć z sytuacji. Wracam więc do pytania tytułowego: jak zlikwidować problem z takimi stopami?

Gość gość
może tak samo jak odnowiłaś kontakt? :P

A, dzięki, tamten kontakt też był mój ;) x Wasz oddany PROWOKATOR. PS. Teraz już nie piszę seksualnych prowów. Noo... może czasem...