Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem otyła kobieta może być atrakcyjna?

Polecane posty

Gość gość

Nawet nie brzydka z twarzy, ale ze sporą nadwagą, rozstępami i celulitem. Takie kobiety nie mają w ogóle kompleksów, chodzą w miniówkach, dla mnie to nie dorzeczne. Czy będąc po prostu grubą można czuć się atrakcyjnie. Czy waszym zdaniem taka kobieta wygląda apetycznie w krótkiej spódnicy?

Gość gość
Mając 85 kg spotykałam się z pewnym szczupłym i przystojnym 24latkiem. On wręcz ubóstwia takie kobiety. Mało tego powiedział mi że jego ideał to ok 110 kg :O a na fb wstawia i komentuje zdjęcia otyłych kobiet i się nimi zachwyca. Ucięłam tą znajomość bo wydawał mi się dziwny. Może to jeden z tych feedersów? Jestem gruba i nie uważam żeby takie coś miało się podobać

Gość gość
12:41 jest chory po prostu i ma poważne kłopoty ze wzrokiem,albo krotkodyst.z małym ptaszkiem to się gruba panią zadowoli bo ładna go wyśmieje.Cos w tym musi być.

Gość gość
Grube kobiety są łatwe,kto chce szybko zarchac to wybiera puszysta bo taka pani wymagań nie ma i daje każdemu kto tylko sie nią zainteresuje i dogodzi bo chce następnego spotkania,ale z taka panią to tylko w hotelu można sie spotkać,znajomym przedstawić to kompromitacja,zad jak szafa trzydrzwiowa i cyce po pas i potem zajeżdża a jak jeszcze szpilki założył to juz komedia.

Gość gość
Wg mnie nie może być

Atrakcyjność jest pojęciem subiektywnym i wynika, nie tylko z samego wyglądu. Wszyscy ciągle krzyczą, że pulchne babeczki wzięcia nie mają i za wszelką cenę starają się je zdeprecjonować. Prawda jest taka, że brzydkie mogą być zarówno te chude, jak i te grube. Druga prawda jest taka, że wśród samotnych kobiet szukających desperacko drugiej połówki, większość ma budowę normalną lub bardzo szczupłą. Co więc dzieje się z tymi podobno niechcianymi "grubaskami" ? Ano żyją sobie one w szczęśliwych związkach, o których ich chude i dietami wykończone rówieśniczki, mogą tylko pomarzyć :P.

Gość gość
Nigdy

Gość gość
Zalezy od kobiety oraz od oceniajacego. Bardzo mlodzi faceci raczej wola normalne lub szczuple dziewczyny, ale tez roznie bywa. Starsi zaczynaja rozumiec, ze w zyciu nie liczyc sie rozmiar tylka, tylko jaki jest czlowiek. Co z tego, ze laska zgrabna, jesli beznadziejna? No i jest trzecia grupa: mezczyzni , ktorzy naprawde wola grube kobiety. Chude ich nie ruszaja. Zatem: TAK, gruba moze byc atrakcyjna.