Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostre zapalenie zatok

Polecane posty

Gość gość

Mam ciągłe nawroty ostrego zapalenia zatok. Zwłaszcza o tej porze roku. To już się ciągnie kilka lat... Czy można to jakoś wyleczyć raz na zawsze? Jakie macie doświadczenia?

Gość ffinka
Leczyć przyczynę ...zapalenie dróg moczowych.Najszybciej pomoże Furalgin,trochę Pyralginy ,nasiadówki ,zioła ..... Leki na zatoki nie potrzebne .Sprawdzone Nerki =Zatoki

Gość gość
Lepiej idź z tym do laryngologa. Może będzie konieczny jakiś zabieg. To jednak jest ciągły stan zapalny w organizmie. Jest taki laryngolog Wojciech Kukwa. On leczył moją mamę właśnie na zatoki. Była zadowolona i pomógł jej uporać się z tym schorzeniem.

Gość gość
Hej a boli cie Glowa przy tym

Gość 5_monika
ja wyleczyłam homeopatycznie ale u lekarza

Gość gość
u mnie ten sam problem :( lekarz laryngolog , praktycznie każdy to zaleca punkcję albo pisze tonę antybiotyków a nie zaleci wymazów

Gość gość
Nie ma innego wyjścia jak wizyta u laryngologa, polecamy poszukać odpowiedniego specjalisty na stronie internetowej http://znajdzlekarza.pl/laryngolog/Poznań Dzięki niej znajdziesz odpowiedniego lekarza, a także zarejestrujesz się przez Internet na wizytę.

Gość gość
A ja polecam bański i inhalacje

Gość gość
Dnia 19.05.2016 o 15:05, Gość gość napisał:

A ja polecam bański i inhalacje

Od dosłownie paru dni mam włoski inhalator ze strony novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja i pierwsze odczucia na duży plus. Komfortowy higieniczny, można go szybko umyć po użyciu, wygotować poszczególne elementy i tak dalej.