Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agatko opowiedz nam o swojej teściowej, prosimy :)

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ciekawe, co to za wspaniała kobieta, skoro twój mąż jest taki cudowny :) a jak narazie nie napisałaś o niej ani słowa :)

tak to prawda teściowa urodziła mi wspaniałego męża i jestem jej za to wdzięczna, teściowa jak teściowa , nie za bardzo mogę na nią liczyć , po porodzie nic mi nie pomogła chociaż mieszka w tym samym bloku, zresztą nie chce zostawiać z nią mojego dziecka ostatnio została z córką na godzinę i poszła do łazienki zostawila małą samą w pokoju i córcia weszła z kanapy na parapet :) pierun mały

Gość gość
agatko a ty mieszkasz w bloku? jak to możliwe skoro mówiłas, że masz plac na którym robi twój brat???

Gość gość
Bo jej brat robi na placu przed blokiem, czytaj na chodniku przed placem zabaw a Agatka mu obiad po linie z okna spuszcza jak przychodzi pora obiadowa, biedny naprawia auta okolicznej patologii bo szwagierka Agatki jest tak podla i mu nie chce gotowac i prac majtek.

Gość gość
Ha ha! I sprawa sie rypła! :p agatka sama sie pogubila w tych bujdach

Gość gość
Jak widać kazdy dział musi mieć swojego "prawika". My mamy Agatkę. To jest potrzebne aby to forum mogło istnieć

Gość gość
Ale szybko odpisala, juz po 4 minutach

Gość gość
Pamiętacie Jennifer?

Gość gość
A Paulę i jej motylkowy ślub humanistyczny? Jaki ona miała nick? :-P

Gość gość
Pamiętam ten ślub :D ale jaki miała nick chyba sobie nie przypomnę

Gość gość
Z tym nickiem to nie było coś w stylu zia i jakies cyfry...??

Gość gość
zia86

agatko a ty mieszkasz w bloku? jak to możliwe skoro mówiłas, że masz plac na którym robi twój brat??? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja z mężem mieszkamy w bloku , teściowa tez w tym samym bloku brat mieszka ze swoją rodziną na jednym placu z moimi rodzicami ale w osobnych domach

Gość gość
a jak twoja mama pilnuje ci córki gdy jesteś w pracy to przychodzi co ciebie?

Gość Też już teściowa 69
Bez powodu teściowa ci niechce pomóc,czytałąm troche twoich wpisów tutaj i dla mnie normalną synową nie jesteś,a leniem śmierdzącym której wszyscy muszą pomagać,wstyd! gdybyś byłą moją synową to bym ci pkzała drzwi i wcale się twojej teściowej nie dziwię a współczuje jej pustej i leniwej synowej... ciesz się że cię taki dobry chlop wziął.

Gość gość
Agatko,jestes do bólu głupia i bezczelna,tesciowa powinna ci zasadzić takiego kopa byś popamiętała a synowi drugiego ze wprowadził w rodzinę lenia śmierdziucha.Chcesz sie kochac i rodzic to rób to na własny rachunek a nie wyciągaj łapę bo ci sie pomoc należy cuchnący leniu.

Moja mama przyjeżdża do mnie tzn. bratowa ją przywozi razem ze swoim dzieckiem i mama zajmuje się dwójką dzieci u mnie