Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisiak123

Problemy z kręgoslupem

Polecane posty

Mam stwierdzoną skoliozę, zresztą widać ją gołym okiem :/ nie mogę na to już patrzeć mam niesymetryczną talie i okropnie to wygląda przez to mam problem z zaakceptowaniem siebie. Zaczeło się to może od podstawówki. Często z tego powodu płacze i moim jedynym marzeniem jest mieć zwykłą talie a nie krzywą. Jak patrze na inne dziewczyny to im właśnie tego zazdroszczę ;/ Mam całkiem płaski brzuch i chciałabym założyć w lecie krótką bluzkę ale niestety skolioza mi na to nie pozwala to samo jest jeśli chodzi o strój kąpielowy na plaży zawsze zasłaniam talie i się tego okropnie wstydzę. Mam 17 lat i nie wiem co z tym zrobić gdybym miała pieniądze to poszłabym na rehalibitacje, tez czytalam o skutecznej metodzie FED która calkiem koryguje ale rozmowy z mamą nic nie dają ją to wogóle nie interesuje ;/ oprocz tego ze zle to wyglada to mam bole kręgoslupa ;( bylam u ogolnego lekarza ale dostalam tylko ulotke a czytalam duzo o tym i cwiczenia aby nie pogorszyc skoliozy są wybieranie indywidualnie ... juz naprawde nie wiem co mam robic ...

Możesz napisać maila z zapytaniem do KręgosłupCenter i opisać im dokładnie swoje bóle. Idealnie by było gdybyś miała wyniki badań, którymi możesz to podeprzeć. Wiem, że klinika jest prywatna, ale na maile odpisują i nie biorą za takie porady pieniędzy. No i co najważniejsze mają bardzo dobrych lekarzy, którzy na pewno nie zignorują Twojego problemu :)