Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na mikołaja

Polecane posty

Gość gość
jak mu odpowiada model to czemu nie

Gość gość
samsungi są mega super polecam

Gość gość
jak by mnie bylo stac to sama bym brała

Gość zWarszawy
Już napisałam w drugim wątku, że jestem wielką zwolenniczką takich prezentów. Zwykle robiłam drobne upominki, ale w tym roku przypadkiem natrafiłam na świetną ofertę z ogromnym rabatem no i pod poduszką mój luby znajdzie zaproszenie na weekendowy wyjazd do Zakopca. Może znacie Hotele Belvedere w Zakopanem? Czytałam opinie, że jest przepięknie. Kupiłam z mega rabatem dzięki ten stronie http://kodyrabatowe.gg.pl/ Mam nadzieję, że mój TŻ to doceni i pod choinką znajdę wyjazd na Kanary :PP

Gość gość
Znajdz coś "dla dwojga" fajnego :) lot paralotnią czy coś takiego.... na wjatkowyprezent.pl takie ofery są za niewielka kasę nawet

Gość Kataszynka
Sprawdźcie sobie fotoobrazy. Jeśli jeszcze o nich nie słyszeliście, to koniecznie musicie to zmienić. Rewelacyjne propozycje są na http://www.sweethomedecor.pl/sweetdekoracje Sama zastanawiam się nad zamówieniem takiego cudeńka na ścianę do siebie :)

Hejka. Kataszynka o sweethomedecor usłyszałem pół roku temu i dokładnie miesiąc temu zamówiłem pierwszy fotoobraz w swoim życiu. Na sweethomedecor głównie byłem zaskoczony intuicyjną i mega prostą w obsłudze aplikacją do projektowania fotoobrazów.