Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozaalka977

Panie, kupujecie coś swoim mężczyznom na Mikołajki??

Polecane posty

Gość Rozaalka977

Od kilku miesięcy jestem w nowym związku i nie wiem czy kupić jakiś prezencik mojemu facetowi na Mikołajki (6 grudnia) czy nie. Osobiście chciałabym dostać coś miłego, ale nie wiem czy on kultywuje taką tradycję (jesteśmy już dorośli) i nie chcę wyskoczyć z upominkiem jak filip z konopii, stawiając faceta w głupiej sytuacji. Po drugie on nie ma zbytnio kasy (tzn nie jest bardzo biedny, ale po prostu nie ma w nadmiarze, jeszcze sam nie zarabia) i nie chcę żeby czuł się zobowiązany..

Gość gość
Kup mu Mikołaja z czekolady.

Gość Rozaalka977
Haha, właśnie kolejny problem jest taki że on nie lubi słodyczy :( Wiem, ze to trochę dziwne, ale nie je czekolady i innych słodkości (które ja z kolei kocham). Od czekoladek i innych słodkich rzeczy woli np. czipsy, paluszki solone, a przecież nie kupię mu paczki czipsów XD

Gość Rozaalka977
W dodatku głupio bym się czuła gdyby okazało się że ja się zastanawiam jak idiotka, latam za jakimś drobiazgiem dla niego a on potraktuje ten dzień jako "dzień jak co dzień" i by wyszło że tylko ja się staram. Bo jednak faceci są troszkę mniej domyślni i rzadko traktują takie drobne święta poważnie.

Gość gość
Kup drobiazg i miej w zanadrzu. Ja tak zrobiłam rok temu, kiedy to pod poduszką budząc się przy moim Ukochanym znalazłam drobny prezent - swój miałam przygotowany pod łóżkiem. Od razu powiedziałam, że też się widziałam z Mikołajem i wyjęłam swój :) W tym roku wyjeżdżamy na romantyczny weekend i kupiłam coś bardziej frywolnego: kajdanki :D

Gość zWarszawy
No jasne! W tym roku będzie to prezent również dla mnie hihi, wykupiłam nam weekend we dwoje w Pałacu w Zakopanem :) Natrafiłam na ofertę -60% ze strony http://kodyrabatowe.gg.pl/ Miejsce jest podobno przepiękne, a mi od baaaardzo dawna marzył się taki wyjazd.

Gość gość
Można kupić mozna nie kupować :) ;) jak znajdziesz coś ciekawego to kup jak nie to nie :D w necie teraz sporo stron jest z wyjątkowymi prezentami.... poszukaj

Gość gość
Bo jednak faceci są troszkę mniej domyślni i rzadko traktują takie drobne święta poważnie x Jeśli facetowi zależy to zawsze pamięta o drobiazgach w takie "święta", kobieta zresztą również :) Nie pamiętają ci którym nie zależy.