Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtf

L4 w ciąży

Polecane posty

Gość gtf

Hej kobietki, jestem na poczatku ciąży i chcialabym isc na L4, pracuje w obsłudze klienta, wiec same wiecie, stres, narażenie na infekcje i cisnienie na wyniki. Powiedzcie czy mialyscie jakieś problemy z uzyskaniem zwolnienia? Ide do lekarza za tydzien i nie wiem czy lepiej prywatnie csy na nfz

Gość gość
Kolejna leniwa oszustka.

Gość gtf
Nie zasmiecaj prosze mojego tematu jesli nie chcesz odpowiadac merytorycznie

Gość gość
Nie zaśmiecam tylko jako podatnik płacący na takie leniwe ku/rwy jak ty komentuje.

Gość gość
Ja jak poszlam prywatnie to dostalam na tydzien ale to byl dopiero poczatek ciazy i niestety nie dostalam sie do swojej gin bo to z dnia na dzien chcialam isc na l4 ( pracuje w sklepie i byly mega ciezkie warunki) po tyg poszlam na nfz i to pierwszy i ostatni raz... Najgorsza wizyta w zyciu.. Nie dosc ze baba potwor to stwierdzila ze moge robic ( to nic ze trzeba dzwigac owoce warzywa i cala reszte.. Biegac po sklepie i moje mdlosci to tez nic.. Przecież jak sie porzygam przy kasie to co mi sie stanie) poszlam do rodzinnego i mi dal na te dwa tyg bez problemu... Pozniej juz poszlam do swojej prywatnie i bez problemu dala :)