Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłybyście niespełna trzylatce aparat fotograficzny?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście taki dla dzieci. Córka od dawna lubi robić zdjęcia, często prosi mnie, bym pozwoliła jej swoim aparatem zrobić zdjęcie psa, kota, jakiś liści, robaków, cioci, dziadka, itp. Potem lubi te zdjęcia przeglądac. Myślałam nad innym prezentem, bo wydaje mi się, że za wcześnie na taki aparat, ale skoro tak lubi robić zdjęcia. Jak myślicie?

Gość gość
Ja bym kupiła.

Gość gość
Ja też bym kupiła

Gość gość
Nie, bo dziecko się nim nie zadowoli, ona naśladuje dorosłych, i chce używać takiego sprzętu jak mama. Tak samo z komórką - dziecko lubi się bawić telefonami rodziców, a zabawkowy rzuci w kąt.

Gość gość
jeśli faktycznie ją to interesuje to bym kupiła.

Gość gość
Kup, dla dzieci ale taki z normalnymi funkcjami. I do tego papier do fotografii (albo znajdźcie jakąś drukarnię fajną) i raz na jakiś czas "wywołuj" np. 5 najciekawszych zdjęć. Młoda będzie dumna z siebie i pamiętka będzie piękna

Gość gość
kup ale albo najprostszy jaki znajdziesz i najtańszy dla dorosłych, albo nawet urzywany starszy model za kilka złotych- można dostać starsze modele w stanie idealnym dobrych firm za grosze na allegro. Nie kupuje tylko tych typowo dla dzieci bo to najgorsze śmieci, a po co dziecko zniechęcac.

Gość gość
Ja też myślę, by kupić używany, tańszy, ale dorosły.

Gość gość
23:48 właśnie taki chciałam, tylko nie wiem gdzie szukać :(. Większość ma tylko 2 mega piksele. ..

Gość gość
To faktycznie kup jakiś używany skoro dla dzieci to taki s**t. Młoda i tak się ucieszy, bo to że używany to nie ma znaczenia A jak się wciągnie to za parę lat dostanie nowy i lepiej wyposażony

Gość gość
Tylko jak chcesz kupić to lub jakiś lepszy a nie te z kolorowymi malunkami dla dzieci typu spongebob czy jemu podobne bo to g****o nad g****a kupiłam rok temu synowi nic nie widać na tym aparacie szajs.

Gość gość
No i synowi daliśmy nasz stary mały aparat tez robil zdjęcia nim tetaz bart dał mu stary telefon i tez nagrywa nim filmiku robi zdjęcia tylko ze mój syn nieco starszy bo będzie miał 5 lat

Gość gość
Moj ma taki zabawkowy,ale to taka typowa zabawka dla niemowlaka i ma 2,5 roku i uwielbia sie nim bawic. Jak dorwal sie do normalnego to tez chodzi i tylko pstryka i robi sobie selfie ;) i ma niezla zabawe. Takiego dla dzieci starszych bym nie kupila. Ale jakbym nie miala swojego na zbyciu to pewnie bym kupila uzywke tak jak pisza wyzej. A niech sobie pstryka. Ten dla dziec***ewnie by poszedl w kat i chcialby nasz.

Gość gość
Jasne że tak! Trzeba w dziecku rozwijać pasję a im wcześniej to tym lepiej. No bo po co to to zwlekać ? Nauczy sie obsługiwać prosty aparacik a może za kilka lat będzie już umieć obsługiwać trudniejszy, a za jeszcze kilka takie dziecko może wiedzieć już więcej niż rodzic. Jak sie garnie to nie ma co zatrzymywać

Gość gość
ja kupilam takie aparaty teraz, na Mikolaja.Jeden dla 2, 5 latka, drugi dla 5latka.Ale uzywane, w b.dobrym stanie. Mam 2 aparaty w cenie jednego

Gość gość
pixels nie są takie istotne jesli to aparat markowej firmy. Kiedyś robiono takimi i nawet jeśli wywolasz te zdjęcia w wielkości 10/15cm nie zobaczysz wielkiej różnicy z takim aparatem 3Mpx a powiedzmy 10Mpx. Więc się nie przejmuje, chyba ze chcesz plakaty od razu drukować:)

Gość gość
Jeżeli posiada talent oraz chce się nim pochwalić, to warto będzie zakupić aparat i nawet dodać kilka zdjęć na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Ja bym kupiła i dodała jej zdjęcia z talentem na www.utalentowani.pl :)