Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Korzystacie z windy czy wchodzicie po schodach?

Polecane posty

Ja mieszkam na dosyć wysokim piętrze a mimo to preferuję ruch bo nawet jak mam zadyszkę to wiem, że robię dobrze i zwyklę wchodze po schodach, nie lubie wind, bo sie zacinają i spadają i są upiornymi małymi pomieszczeniami. :P

Gość gość
Nie cierpie wind i ruchomych schodów, chociaż zadyszki dostaje już miedzy 2 a 3 pietrem :o kiedys myslalam,że umrę wspinajac sie do mojej szwagierki na 11 piętro :o

Gość gość
Mieszkam na 9tym i jeżdżę winda. Wchodzenie po schodach nie jest dobre dla kolan. Na co dzień uprawiam sport, także biegam wiec ruchu mi wystarczy :-)

Gość Meimeimei
Windy nie pachną dzikim bzem. Taka jest smutna prawda. :-(

Gość gość
Winda,bo mój pies nie może chodzić po schodach

SCHODY! Albo że mam zakwasy to co innego. ;)) W Niemczech mają fazę na ruchome schody... wszędzie i wszyscy - taka zasada. :P

Gość
Nie mam ochoty wchodzić na 15 piętro schodami. Ponadto na klatkach schodowych cuchnie moczem i papierosami.

Gość gość
Na szczęście nie mam takiej potrzeby,bo mieszkam na 1piętrze

Gość gość
Bloki i windy są obrzydliwe,brzydzę się wind i klatek schodowych,chodzę po schodach nie znam nikogo,kto mieszka wyżej niż na 5

Gość Laura2777777
po schodach bo mieszkam na 1 pietrze. ale jak mieszkalam np na 4 to jezdzilam winda, nie wiem jak mozna sie bac wind...

Gość gość
Schodami w górę,schodami w dół:-D

Gość gość
Jak winda działa to korzystam z windy. Niestety często się zdarza tak, że musimy dzwonić po serwis wind np www.tryb-dzwig.pl. Ze schodów raczej ciężko się korzysta mając wózek i dziecko w nim

Gość gość
chodzę schodami, boję się jeździć windą :( na szczęście u mnie w bloku nie ma windy :)

Gość gość
Jeśli windy s dobrze serwisowane, nie ma co się obawiać. Ja sobie nie wyobrażam z 4 torbami zakupów biegać po schodach. Skoro u niektórych was winda przyprawia o dreszcze, może warto samemu podpowiedzieć by zadzwonić do jakiejś firmy serwisująco-konserwującej t urządzenia? U nas działała ta www.dolpoldzwig.pl bardzo dobra zresztą.

Gość gość
Polecam firmę zajmującą się konserwacją i naprawami wind z Warszawy: www.el-dzwigsc.pl. u nas na osiedlu zajmują się kompleksową obsługą wind. Nie trzeba na 5 piętro wchodzić po schodach z reklamówkami, psem i wózkiem z dzieckiem :)

Gość sykor

kiedyś taka winda przyprawiła mnie o nie lada strach...

Gość gienius

Ja korzystam, aczkolwiek awaria niegdyś wywołała u mnie sporo strachu! Udało mi się wydostać z windy i natychmiast zgłosiliśmy się do PAW-LIFT z Łodzi, czyli serwisu zajmującego się serwisem tego typu urządzeń. Załatwili sprawę na najwyższym poziomie!