Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

A ja uważam, że mieszkanie na wsi musi być straszne

Polecane posty

Gość gość
tez tak uwazam, nie dla mnie wieś, mieszkalam tam i z tego wlasnie powodu ucieklam, tam obcy ludzie wiedzą o tobie więcej niz ty sama

Ja na szczęście nie mieszkałam na wsi i niezbyt potrafie sobie to wyobrazić - wychodze z domu do sklepu i wszyscy przechodnie mnie dobrze znają i sprzedawczyni w sklepie też - tak to wygląda? :P masakra :D

Gość gość
"gdzie nikt wścibski sie mną nie interesuje" :D:D:D:D:D tera dojepałaś dowcip wszechczasów ery inwigilacji

Gość gość
Musi być straszne tylko dla aspołecznycch- Ja mieszkamw dziurze zabitej dechami i dobrze mi tu. Ludzie się znają, można pogadać a że obmawiają to co z tego? W miastach tak nie ma? Niby jest anonimowość ale mieszkając w blokach albo w szeregowcach ludzie też gadają. Tak było, jest i będzie.

Gość gość
jesteś liczona, filmowana, analizowana i przewidywana częściej niż szóstka w totolotka. a jak masz przy sobie i używasz jakiejś elektroniki to komputer w sklepie wie wcześniej od ciebie co kupisz

Gość gość
a wszystko w trosce o twoją wygode i bezpieczeństwo a jak nie będziesz chciała to będzie to zagrażało wygodzie i bezpieczeństwu innych. i dojdzie do tego, że nie będziesz mogła nawet ziewnąc tak, żeby wielki brat o tym nie wiedział i nie wykorzystał w sobie tylko wiadomy sposób

Gość gość
I weź tu k***a pójdź do sklepca po podpaski lub test ciazowy

Gość gość
i nie zmieni tego deindustrializacja i powrót na łono matusi ziemusi tak jak nie zmieniła poprzednia. obecne nachalne wtykanie nosa w życie każdego jest najprawdopodobniej robione na pokaz i zostanie zlikwidowane ku uciesze frajerów

Wybacz, nie mam paranoi, i nie uważam, abym była specjalnie obserwowana przez kamery :P A sąsiadów, zwłaszcza tych nie z mojego piętra obchodzę tyle co nic. I tak, jestem aspołeczna, nie cierpię rozmów o niczym i socjalizowania sie z ludźmi, których sama z własnej woli nie zaakceptowałam jako swojego towarzystwa.

Gość gość
dodam, że to nie spekulacje tylko własne doświadczenie. a skoro o mnie wszystko wiedzą to o was też. ja już sie nawet nie zastanawiam w jaki sposób zdobywają te infomacje bo jest to najprawdopodobniej poza zasiegiem mojego rozumienia przy wiedzy jaką posiadam. i nie wysyłajcie mnie na oddział zamknięty bo już byłem i nie pomogło bo pomóc nie mogło

Gość gość
Bo jesteś pieprzoną pokraką i kaleką, Szatanistko. I twoja matka to sraka, a ojciec to rzygi. Taka prawda :classic_cool:

Gość gość
Taka jest cena elektroniki. Jak nie chcesz być liczona, sprawdzana itp wyłącz w komórce te opcje i koniec. Ale tyś pewnie taka miastowa że głupia jak but i nawet o tym nie wiesz, a ja ze wsi i wiem.

Gość gość
"i nie uważam żebym była specjalnie filmowana przez kamery" jasne, po prostu kręcą film w okolicy a ty sie wpiertalasz w plan zdjęciowy:D

Gość gość
"wyłącz te opcje" obawiam sie, że tych opcji sie nie da wyłączyć bo po to ten sprzęt został stworzony a nie po to żebyś mogła piertolić przez komórke z sąsiadką o tym czy proboszcz ma zgrabny tyłek albo dużego koootasa

Gość gość
myślisz, że telefony wprowadzono do powszechnego użytku żebyś mogła wysyłac lajki na fejsbooka z kibla kretynko?

Gość gość
No,nie ma nic gorszego.Spadłam z konia jak był Hubertus i potłukłam sobie tyłek zaraz się rozniosło.Jak wysiadł monitoring w stajni i w oborze u krów, to poszła plotka,że ktoś planuje kradzież. Nie wszyscy się znają, ale są osoby wścibskie i ciekawskie.Poza tym wieś wsi nierówna. U nas mieszkają osoby,które prowadzą biznesy związane z rolnictwem i nie tylko,sporo osób po uniwersytecie przyrodniczym i inne wykształciuchy,ale jest też sporo nierobów,nieuków i prymitywnych,roszczeniowych ludzi.Dużo młodych osób nie chodzi do kościoła i nie wpuszcza kolędy.Ja teraz mieszkam w mieście, ale przyjeżdżam tu na konie.

Gość gość
Kaśka słuchasz atrocity?

Gość gość
mogą słuchac twojego pierdzenia przez telefon nawet jak wyjmiesz z niego baterie.

Gość gość
DIE NACHT !!!

Gość gość
Wyprowadzilam się z mojego ukochanego sopotu na wioche koło poznania do chłopaka. Tragedia ;/ w jednym spozywczaku sprzedawal kolega mojego chłopaka i tylko tam były podpaski. Kupowalam u niego wate i uzywalam podczas okresu. Wiem że to głupie. Dziś mieszkam w trójmieście i jest ok :) wiecie że na wsiach dominują domy wielopokoleniowe np tesciowie, dzieciaki i wnuki i za każdym razem pytają się : co kupiłeś , gdzie idziesz? ....

Gość gość
mogą tez wyliczyc z jego brzmienia jak straszliwie właśnie zatrułas matkę ziemie i ile musisz wybulic kary tudzież opłaty jakie zostaną wprowadzone kiedy psychopaci od globalnego ocieplenia spowodują wreszcie przy pomocy haarpa jakąś potężną klęskę żywiołową a zaraz po tym wprowadzą eko reżim połączony z eligia gai albo innej lesby

Gość gość
spyware:P

Gość gość
Teraz dla mnie jest straszne mieszkanie w bloku,mam mieszkanie po rodzicach,zanim wybudowali dom mieszkaliśmy tu i wtedy ludzie byli jeszcze normalni.Obecnie jest dużo meneli i hołoty,obok jest osiedle bloków z wielkiej płyty i tam strach wyjść z domu.Na małym osiedlu kilka nocnych sklepów z alkoholem,pełno krzaków i drzew,czasem jakiś amator damskich torebek wyskoczy,ciągle są rozboje i kradzieże. Trzeba tolerować uciążliwych sąsiadów, niegrzeczne dzieci.

Gość gość
dobra informacja jest taka, że nie są bogami tylko jepanymi pedałami z megalomania wspomaganą cyfrowo ale ja im to kooorfom skończe i zagonie cweli do roboty

Gość gość
dosyć już tego kooorfa wożenia sie na naszych plecach. przynajmniej na moich a wy róbta co chceta, że se tak zażartuje

Gość gość
A ja nie mam komórki, ani karty :p

Gość gość
Nie robię niczego,co jest kompromitujące,więc niezbyt mnie obchodzi,co pomyślą o mnie jacyś prymitywni ludzie.Nie należy się z nimi spoufalać i zwierzać się przypadkowo poznanym osobom,oraz przejmować plotkami.Nieraz jesteśmy zbyt szczerzy i otwarci w relacjach z sąsiadami, nie zawsze warto. Lepiej uważać, co się do kogo mówi.

Gość gość
gość wczoraj "wyłącz te opcje" obawiam sie, że tych opcji sie nie da wyłączyć bo po to ten sprzęt został stworzony a nie po to żebyś mogła piertolić przez komórke z sąsiadką o tym czy proboszcz ma zgrabny tyłek albo dużego koootasa X Twoje obawy są dowodem niewiedzy. YT ma dziesiątki darmowych filmików dla takich jak ty. A że TY nie wiesz to już twój problem.