Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykorzystywanie faktu, że ktoś sie w Was zakochał

Polecane posty

Gość gość

czy kiedyś mieliście przypadek, że zakochał się w Was ktoś, a Wy o tym wiedzieliście, ale nie odwzajemniając tych uczuć, bawiliście się tą osobą ? jakie to było uczucie ? Nigdy potem nie mieliście wyrzutów sumienia ?

Gość gość
walnij się w łeb

Gość gość
Ze mna tak zrobila duzo starsza kobieta i mnie zrujnowala a ja ja kochaaaaam :(

Gość gość
Skad ona wie

Gość gość
o czym

Gość gość
Ze kochasz ja

Gość gość
0:34 - zrujnowała? jak?

Gość gość
w pewnym sensie powiedzialem jej to przez osoby trzecie:(

Gość gość
Są takie k***y cały czas wśród nas.

Gość gość
Niedomowienia w zyciu istnieja caly czas i one sa najgorsze, podobnie jak niedopowiedzenia i zbyt bujna wyobraznia czy tez dokladanie slow do obrazka i odwrotnie...

Gość gość
Tez tak Mialem ze zakochala sie we mnie kobieta ale ja jej nie kochalem a ze chciala seksu to jej dalem bo byla bardzi atrakcyjna potem robilismy to jeszcze kilka razy ale ja zostawilem

Gość gość
nie zrobiłabym czegoś takiego bez powodu.

Gość gość
W jaki sposob byliscie wykorzystywani przez to ze w kims sie zakochaliscie? To chyba jestescie kasiasci bo nie widze innej korzysci z tego orocz materialnej luk okolomaterialnej...

Gość nie ma takiej drugiej
tak,bawił się moimi uczuciami kilka lat taki jeden gamoń wojskowy a ja Go bardzo kochałam i cierpiałam,byłam szczera i bezinteresowna a On zrobił sobie ze mnie emocjonalny worek do bicia,długo to trwało aż oprzytomniałam i dałam Mu kopa,

Gość gośćszarik
mawashi...hehe

Gość gość
Tez tak mialem, wlazla mi (doslownie) do lozka ale nie skorzystalem, teraz jestem dumny z tego, dlugo nie moglem sie od niej odczepic, niemile wspominam ten czas, nie odstepowala mnie na krok, byla slepa jak kura, dopiero jak jej doslownie powiedzialem, zeby sie odp******ila, mialem spokoj.

Gość gość
Nie zdarzyło mi się bawić cudzymi uczuciami sle moimi stale ktoś się bawił, dlatego sama bym nie umiała tak z kimś postąpić. I po tych doświadczeniach powinnam być ostrożna.. a jednak nadal wierzę

Gość gość
Nie wiem co czuje taka osoba, ale wiem co czuje się będąc po drugiej stronie. Kiedy ktoś rozkocha cie w sobie, a potem potraktuje jak zabawkę, którą się znudził. Ktoś obdziera cie z poczucia godności odnosząc się w wulgarny sposób do twojego oddania serca, myśli i ciała, kradnie przyszłe życie, które rozpada się na kawałki, nasuwa myśli dlaczego,które w bezlitosny sposób swidrują ci głowę. A ty po prostu kochasz tą osobę i chcesz o nią się troszczyć, dzielić radości i smutki, sprawiać by czuła się szczęśliwa. Nie rozumie dlaczego postępuje się tak bezlitośnie wobec innych, a jeszcze bardziej nie mogę tego pojąć jeżeli czyni to osoba, która sama kiedyś przeżyła coś takiego. Najgorsze jest to, że wiesz jak bardzo zostałaś skrzywdzona, ale nie potrafisz przestać kochać i jeszcze bardziej sama się krzywdzisz. A co czuje ta druga osoba?.... chyba nic, totalną obojętność...

Gość gość
hyba to sie cos tam gdzis tam

Gość gość
18:04 mam tak samo