Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Leniwe kosmetyczki, które biorą pieniądze za niedokończoną pracę.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z kosmetyczkami i sądzę, że nie tylko mnie on dotyczy. Chodzi o niedokładną depilację. Kosmetyczki dostają za to pieniądze, a robią to z łaski, szczególnie jeśli chodzi o bikini, tak jakby się brzydziły, Jeśli się brzydzą to niech nie włączają do swojej oferty depilacji także bikini. Proszę doradźcie czy w Krakowie jest miejsce lub osoba, która zrobi dokładną depilację intymną, nie pozostawiając żadnego włoska ani na wargach sromowych, ani w okolicach o***tu. Większość ogranicza depilację bikini do wzgórka łonowego, a ja nie chce mieć ani jednego włoska także w pupie. Przecież jeśli wosk tego nie zrobi to można poprawić to pęsetą. Nie po to płace kosmetyczce żeby później samej się gimnastykować w domu i poprawiać to czego ona nie dokończyła. Poza tym nie jest łatwo wyrwać sobie samemu włosów z okolic o***tu. I mam jeszcze pytanie, czy znacie jakieś inne metody depilacji poza woskiem i pastą cukrową. Nitkowanie brzmi ciekawie, ale czy nitkuje się tylko twarz? Na bikini wydaje się idealne, bo nie podrażnia i nie uczula. Słyszałyście o nitkowaniu bikini?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować