Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam łatwej politechniki chodzi o studiowanie zaocznego budownictwa

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Studiuję dziennie na dobrej politechnice 4 miejsce w rankingu - budownictwo. Ale nie radzę sobie. Poszłam do pracy w zawodzie i jakoś ciągnęłam ten wózek ale teraz okazało się że jestem w ciąży. Myślę nad przeniesieniem na jakąś "gorszą" "łatwiejszą" itp bo jest i będzie jeszcze ciężej mi przejść, a fochy prowadzących, upierdliwość w zaliczaniu itp nie pomogą. W pracy potrzebuję jedynie papierka, już mnie sprawdzono i powiadomiono mnie że jestem dobrym pracownikiem. Mam stałą umowę na 5 lat. Teraz jestem w ciąży zagrożonej na pewno zawalę rok, nie mogę wstawać z łóżka itp. dziecko wiadomo najważniejsze priorytety dotychczasowe muszę odłożyć . Pomożecie?

Gość gość
Myślałam o częstochowskiej co Wy na to ? wypowie sie ktoś?

Gość gość
Moze Warszawska, tam studiuja same cebulaki :)

Gość gość
Warszawska jest najlepsza w kraju.... więc nie,ktoś mi coś podpowie? nie wiem skąd taka wredota na tym forum. To powinno być miejsce dla matek a nie wierzę żeby normalne młode fajne kobiety taki poziom sobą reprezentowały... więc może niech pomagają mi te dziewczyny które albo są w podobnym do mojego położeniu albo chociaż umieją wczuć się w sytuację. Reszcie dziękuję za komentarze, błaznów wolę w cyrku. zdecydowanie.

Gość gość
jak mozesz byc dobrym pracownikiem i jednoczesnie zlym studentem tego kierunku? albo nie pracujesz w swoim zawodzie tylko w pokrewnym-co oznacza, ze nie praktykujesz teorii w której sie kształcisz albo nie wykonujesz swoich obowiazków jako pracownik, tylko nikt cie na tym nie złapał jezeli umiesz cos robic to umiesz takze wytłumaczyc jak to zrobic i dlaczego jezeli jestes dobrym pracownikiem znaczy ze posiadasz zaplecze teoretyczne

Gość gość
jak mozesz byc dobrym pracownikiem i jednoczesnie zlym studentem tego kierunku? albo nie pracujesz w swoim zawodzie tylko w pokrewnym-co oznacza, ze nie praktykujesz teorii w której sie kształcisz albo nie wykonujesz swoich obowiazków jako pracownik, tylko nikt cie na tym nie złapał jezeli umiesz cos robic to umiesz takze wytłumaczyc jak to zrobic i dlaczego jezeli jestes dobrym pracownikiem znaczy ze posiadasz zaplecze teoretyczne x Normalnie moze być złym studentem, a dobrym pracownikiem.Weź pod uwagę, ze studia to nie tylko teoria z danej dziedziny a masa mało potrzebnych pierdół. Podać ci świetny przykład? Można być super programistą albo bazodanowcem a być kiepskim z matematyki i zawalać po kolei analizę, algebrę, dyskretną.

Gość gość
Lubelska. Mój mąż to tlumok z matmy z fizyki i chemii a bez problemu zaliczył. Tylko lubelska. I tansza niz innne. Zjazd co 2tygodnie albo co 3 i naprawde nie jest trudno. Tylko ze jest 3,5plus 2mgr. Ja tez tam studiowalam i bylo prosto.

Gość gość
polibuda gdanska do trudnych nie należy, wpadaj.

Gość gość
Zdecydowanie częstochowska.

Gość gość
politechnika wrocławska w jeleniej górze

Gość gość
Jestem dobrym lekarzem sle zawalilam anatomie :))) przeciez mozna byc dobrym w swoim zawodzie a na studiach do kitu :P

Gość gość
no pewnie ze tak a jaka specjalizacja?chetnie sie poddam operacji-tylko nerek nie pomyl...

Gość gość
Ja jestem z Częstochowy i kilka moich znajomych studiuje u Nas na polibudzie. Jak najbardziej nie przemęczają się :)