Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autohipnoza nauka

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was stosował kiedyś nagrania autohipnozy na naukę? Jakie efekty i czy w ogóle to działa?

Gość gość
A tutaj ktoś jest kto korzysta z takiej autohipnozy w ogóle? Jak to działa?

Gość gość
Stosowałem liczne nagrania autohipnozy, nawet takie czytane przeze mnie na własne potrzeby i szczerze mówiąc działa to krótko, jeżeli w ogóle działa, ale nie zniechęcam, warto spróbować.

Gość gość
Tutaj macie kilka opinii jak w ogóle działa taka hipnoza i autohipnoza do nauki http://forumezoteryczne.pl/hipnoza-i-autohipnoza/hipnoza-a-nauka/ możecie sobie poczytać wypowiedzi specjalistów w tej kwestii. Moim zdaniem warto sprawdzić takie nagrania bo to wszystko jest wyjaśnione naukowo - całe ich działanie i skoro przynosi tak ogromne efekty w nauce to czemu nie korzystać?

Gość gość
Autohipnoza na naukę bardzo popularna jest w Anglii - ja tam byłem właśnie u kolegi niedawno i widziałem takie płyty na cd do takiej autohipnozy - tłumaczył, że to mu bardzo pomaga w nauce na pamięć... W Polsce pierwszy raz to widzę, nawet kiedyś w empiku szukałem ale nie było - z chęcią je zamówię i przetestuję

Gość gość
a jak dokładnie działają takie nagrania autohipnozy?

Gość gość
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej na temat autohipnozy do nauki to polecam poczytać sobie bloga http://blog.fruiti.pl/ macie tam masę wpisów na temat jak działa taka autohipnoza. To na pewno przydatny dla was LINK

Gość gość
POLECAM producenta nagrań hipnozy HIPNOENCJA

Gość gość
rewelacja - nauka znacznie prostsza i szybsza :) To działa :)

Gość gość
No ciekawi nie to czy faktycznie każdy może liczyć na takie efekty po tej hipnozie do nauki - sprawdże i dam opinie