Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy wycenili Polskę na 500

Polacy wycenili Polskę na 500 zł

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czy prawnik Duda uszanuje prawomocny werdykt Trybunału?

Gość gość
sądy niezawisłe biorą nazwę stąd, że żaden sędzia jeszcze nie zawisł :D:D:D a tak serio, jakie one są niezawisłe w obliczu tego, że nie przeprowadzono w tym środowisku lustracji i dalej są poobsadzani komuszymi aparatczykami, oraz ich dziećmi

Gość gość
Duduś ma orendzie wygłosić dzisiaj o 20. To zobaczymy, czy jest on prezydentem wszystkich Polaków czy papierem toaletowym J.K.

Gość gość
Czuję się oszukany przez Pis, nie tak to miało wyglądać już nie ma w tym kraju na kogo głosować

Gość gość
sądy niezawisłe biorą nazwę stąd, że żaden sędzia jeszcze nie zawisł :D:D:D a tak serio, jakie one są niezawisłe w obliczu tego, że nie przeprowadzono w tym środowisku lustracji i dalej są poobsadzani komuszymi aparatczykami, oraz ich dziećmi

Gość gość
i dalej są poobsadzani komuszymi aparatczykami, oraz ich dziećmi... to prawda. Tylko co dalej? Co dzisiaj z Polską?

Gość gość
a ja przed trybunałem nie stanę więc zwisa mi kto tam zasiada co robi i ile zarabia bo mi nic z tego ani nie ubyje ani nie przybedzie a o moich 5 stówach jakos cicho sie zrobilo - biednemu zawsze w wiatr w oczy

Gość gość
"PO chciało być cwane - fakt ale PiS to już całkiem jedzie po bandzie. " x no ciekawe. najwyraźniej wg takich jak ty PO "ma prawo" do tego zeby calkowicie upartyjnić wszystkie struktury państwa, zawlaszczyć wlaśnie TK, media i wszystkie inne instytucje. ma nawet "prawo" do wykorzystywania tych instytucji do rozgrywek politycznych. no ale jak pis zaczyna robić to samo to "zamach na demokrację". żenada po prostu jakiej ci sieczki narobili w glowie.

Gość gość
To może jest żenujące ale niewiarygodny jest fakt że Pis kupiło Polaków za dodatkowe 500 zł a wyższymi podatkami obciąży banki i duże sklepy więc oni podwyższą ceny, raty w bankach wzrosną i tyle będziemy bogatsi.

Gość gość
witaj offerma :) dobrze że wróciłeś na kafe i dajesz popalić sierotom po PO

Gość gość
Bo Pis gra a Wy się z nimi bawicie. Najgorsze jest to, że antypisowska reszta też w tym cyrku chcąc nie chcąc bierze udział. Jeszcze tylko niecałe 4 lata damy radę?

Gość gość
nie damy

Gość gość
no ciekawe. najwyraźniej wg takich jak ty PO "ma prawo" do tego zeby calkowicie upartyjnić wszystkie struktury państwa, zawlaszczyć wlaśnie TK, media i wszystkie inne instytucje. ma nawet "prawo" do wykorzystywania tych instytucji do rozgrywek politycznych. No widzisz młotku, ty sam masz klapki na oczach . Oczywiście istnieje tylko PiS i PO i nic poza tym . Kto tak ci łysinę porył? Dla bystrych inaczej - Mam w tyle zarówno jednych jak i drugich.

Gość gość
Nie Po tylko Nowoczesna:)

Gość gość
Ciekawe jak bedzie wygladalo poparcie dla pisu gdy nikt nie dostanie tych 5 kawalkow poczekam popatrze

Gość gość
"Dla bystrych inaczej - Mam w tyle zarówno jednych jak i drugich. " x no to udowodnij mi jaki to z ciebie bystry "niezależny obserwator" i pokaż mi jakiś twoj post krytykujący zawlaszczanie państwa gdy robila to PO. potrafisz? oj chyba nie. tacy wlasnie z was "obrońcy demokracji" że jak chlopaka od strony "antykomor.pl" wywlekaly z domu slużby specjalne jak jakiegoś gangstera toście krzyku nie podnosili. teraz krzyczycie jak pis po wygranych wyborach przejmuje wladzę w państwie. to teraz widzicie że "demokracja zagrożona" bo kanalie z "grupy trzymającej wladzę" muszą tę wladzę w końcu oddać. a myśleli że będą ją trzymali wiecznie skoro w każdej instytucji powsadzaly swoich ludzi. jak pan przewodniczący TK pisal ustawę sam dla siebie to jakoś nie widzieliście "zagrożenia demokracji", nikt się slowem nie odezwal. teraz się z was tacy "demokraci" zrobili.

Gość gość
ciekawe że "oszukanie przez pis" to sie czują najbardziej ci co na ten pis nigdy nie glosowali :D

Gość gość
no to udowodnij mi jaki to z ciebie bystry "niezależny obserwator" i pokaż mi jakiś twoj post krytykujący zawlaszczanie państwa gdy robila to PO. Tu właśnie widać myślenie bystrego inaczej. Gdyby tylko o coś takiego chodziło to wystarczy wkleić jakikolwiek , powtórzę JAKIKOLWIEK post pisany spod gościa z jakiegokolwiek topiku. Widzisz Kajtuś , tak to możemy rozmawiać tylko wtedy jak obaj będziemy w jakiś spersonifikowani :P

Gość gość
czyli przyznajesz że niczego takiego nie pisaleś i jedyny sposob jaki widzisz to dopuścić się oszustwa. taki wlaśnie z ciebie "obrońca demokracji", kajtuś. jak każdy z was.

Gość gość
Pisałem ale spod niebieskiego :P

Gość gość
co ty pieprzysz nie ma w tym temacie ani jednego postu napisanego pod niebieskim nickiem

Gość gość
oto jak wygląda "niezawisle sądownictwo" w III rp. pani henryka krzywonos tak pomstowala na "zamach na demokrację" a prosze sobie zobaczyć jak te "demokracja" w jej wydaniu wygląda: "„Pokaż mi swój profil, a powiem ci kim jesteś” - mawia się dziś o Facebooku. Tak więc pani Krzywonos chwali się tam swoją wyprawą do stolicy, w której przyjaciele wzięli ją do knajpki. A wśród owych kilku, tak bliskich przyjaciół, aktorzy, celebryci oraz… sędzia Igor Tuleya. Ten sam, który tak sądził pana doktora G. za łapownictwo, że zamiast niego osądził szefostwo CBA. Jak widać, chłopak nie tylko pieczołowicie dbał o rozwój kariery, ale i do hajlajfu towarzyskiego się wstrzelił tym jednym wyrokiem. "

Gość gość
Prosze państwa dzisiaj TK orzekł, że wybór 3 sędziów przez poprzedni rzad byl niezgodny z konstytucja,oni o tym wiedzieli ,koorfa wiedzieli i siedzieli cicho!!! Co to ma byc za trybunał?

Gość gość
no wlasnie to że jak pis chcial rozwiązac sprawę trybunalu na swoją korzyść to zaraz bylo "zagrożenie demokracji" i trybunal się kilka dni zebral i rozstrzygnął sprawę. a jak PO uchwaliła sprzeczną z konstytucją ustawę W CZERWCU, to przez 5 miesięcy tego "nie mogli" zrobić. taka "demokracja", takie "państwo prawa". wszyscy "obrońcy demokracji" pytają "dlaczego duda zwlekał z zaprzysiężeniem wybranych przez PO sędziów". ja odpowiem: ponieważ zostali wybrani na podstawie ustawy sprzecznej z konstytucją. a może "obrońcy demokracji" odpowiedzą mi dlaczego TK jest na usługi platformy obywatelskiej i zajmuje się ustawami wtedy gdy to PO wygodne i gdy dla PO bylo to wygodne to się przez kilka miesięcy nie zebrali a teraz w tydzień potrafili wydać orzeczenie gdy PO tego potrzebowała. taka jest "apolityczność" tego trybunału.