Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kupujcie od Wietnamczyków i Chińczyków

Polecane posty

Gość gość

Mafia chińsko-wietnamska trudni się przemytem ludzi, narkotyków, broni, ale przede wszystkim towarów, za które w większości nie płacą ceł czy podatków, dzięki temu te szuje zbiły w Polsce ogromne majątki, a nielegalnie wytransferowały za granicę miliardy. Tracą na tym uczciwi Polacy, którzy nie są z nimi w stanie konkurować, dlatego skoro rząd nic nie robi, zróbmy to my, przestańmy kupować w sklepach wietnamskich i chińskich ich towary, nie korzystajmy z ich barów i restauracji to pralnie brudnych pieniędzy. Jak to nie pomoże dawajcie na co dzień im do zrozumienia, że nie są w Polsce miele widziani, niech robią swe brudne interesy gdzie indziej.

Gość gość
kupiłem laptop na bazarze od chińczyków ;) nawet dali mi gwarancje :O

Gość gość
Nigdy nawet mi nie przyszło do głowy, żeby kupować jakieś śmieci od nich,gdzieś na bazarach,czy jakieś dziwne jedzenie.

Gość gość
Ludzie u nich kupują, bo tanio, choć to badziewie, ale nie płacąc uczciwie podatków, uderzają w polskich handlarzy. Bazary moim zdaniem, powinno się zamknąć, albo odebrać im prawo do pracy tutaj, szkoda, że policja nic z tym nie robi, z tego co wiem Wietnamczycy dają spore łapówki. Na moim najbliższym bazarze, są Wietnamczycy z ciuchami z przemytu, jak i Afrykanie handlujący papierosami z przemytu, ale dając im zarobić dobijamy Polskę i Polaków.

Gość gość
racja trzeba na nich uważaj nawet nie wolno tam jechać jakiś Polak pojechał i kilku ge)jjów Chińczyków go zgwałciło

Gość gość
Ostatnio w Warszawie policja rozbiła gang wietnamski, nawet próbowali dawać łapówkę, 10 tys., ale o dziwo, policjant nie skusił się, co świadczy o zmianach jakie następują, bo wcześniej to wymuszali, straż miejska również, w tej drugiej to pewnie do dzisiaj. Co ciekawe Wietnamczycy robili przekręt na telefonach, a podczas przeszukania znaleziono setki fałszych kart pobytu, ile takich ludzi nielegalnie przebywających jest teraz w Polsce, szacuje, że 50 tysięcy.

Gość gość
gość dziś racja trzeba na nich uważaj nawet nie wolno tam jechać jakiś Polak pojechał i kilku ge)jjów Chińczyków go zgwałciło xxxxxxxxxxxxxxxxx współczuje biedactwo

Gość gość
Wietnamce i tak są lepsze niż arabstwo. Jak muzułmanie przyjadą to dopiero zobaczycie co oni potrafią.

Gość gość
No pewnie lepszy oszust buddysta z Wietnamu, niż gwałciciel i morderca religijny z któregoś arabskiego kraju. Lepiej byłoby nie mieć i jednych i drugich. Najlepiej ich przepędzić.

Gość gość
gość dziś , gość dziś żółci nie są lepsi od brązowych , też gwałcą ( Brytyjka pojechała do Tajlandii i żółci ją zgwałcili a potem ich zabili), też są przestępcami, stosują przemoc. Szłam ulicom 2 Chińczyków się na mnie patrzyło nawet się odwrócili pewnie chcieli mnie okraść.

Gość gość
No to trzeba ich przepędzić z Polski! Nękać bez litości! Zmusić władze, aby przyjęły odpowiednie prawo, które umożliwi deportację!

Gość gość
Nigdy nie kupujcie chinskiej zywnosci! Wole antibiotyk w postaci tabletki niz krewetki czy ryby. Chemia i antybityki! W Chinach pojawila sie multirecesyjna bakteria. Dlaczego wlasnie tam??? Nie szkodzi, bedzie ich mniej:-)

Gość gość
Niestety ale rusza kolejna fala Azjatów do Polski, a PiS nic nie robi, idzie śladami głupoty PO.