Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kapsułki z wiesiołkiem na włosy?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was stosowała może kapsułki z wiesiołkiem na zniszczone włosy, skórę kiepskiej jakości czy łamiące się paznokcie? Ostatnio słyszałam w autobusie rozmowę kilku dziewczyn, które wprost rozpływały się nad działaniem wiesiołka. Ktoś coś wie na ten temat? Gdzie kupię ten wiesiołek?

Gość gość
Gorąco polecam wiesiołka :) Ja zażywam 'oeparol femina' i dla mnie jest najlepszy. Zażywałam też ten tańszy z 'Gala', ale nie miałam takich efektów jak z oeparolem i nie bardzo rozumiem dlaczego, bo to jest TO samo i 'gal' jest tańszy, wiec bardziej opłacałoby mi się kupować ten z 'gala'. Kup na 'allegro', bo nawet z przesyłką potrafi wyjść taniej, niż w aptece. Wiesiołek ma bardzo szerokie działanie, ale trzeba trzymać się zalecanej dawki na opakowaniu, nie zmniejszaj jej, bo nie będzie efektów takich, jakie będą po przyjmowaniu ustalonej dawki. Wypróbuj przez 3 miesiące i zobacz, czy u Ciebie sa jakieś efekty.

Gość gość
Ja na włosy biorę galacyt szaszetki do picia z biotyna, skrzyp polny, drożdże, cynk, wit A wit C, Codziennie po 1 szt po pół roku wyglądają super zwłaszcza że przestalam je malować

Gość gość
Ja właśnie stosowałam wiesiołka Gal i nie mam żadnego innego punktu odniesienia. A muszę przyznać, że działa, bo włosy odżyły i nie wypadają. Opakowanie jest duże i wystarcza na długo, tak więc to ekonomiczny zakup :)

Mnie włosy leciały na grande. Jednak zacząłem stosować szampon przeciw wypadaniu. Może tez i tego wiesiołka przetestuję. Za młody jestem na łysinę :D

Gość gość
Spróbuj z tymi kapsułkami z wiesiołkiem. Dodatkowo zaopatrz się w szampon lub jakąś wcierkę, czy ampułki opracowane specjalnie dla mężczyzn z problemem łysienia androgenowego.

Gość gość
Stosowałam tego wiesiołka gal. Efekty są zauważalne, ale trzeba uzbroić się cierpliwość. Włosy potrzebują czasu, aby się zregenerować. Do tego wcieranie oleju arganowego albo płynnego jedwabiu!

Gość gość
Jak komuś włosy wypadają na grandę, to chwyci się wszystkiego, byle tylko przestały wypadać. Ja tak miałam właśnie z kapsułkami z olejem wiesiołka. Podeszłam sceptycznie, bo w końcu czemu jakieś zielsko miałoby mi pomóc. No i pomogło :) Włosy przestały wypadać :)

Gość gość
Ja po tych kapsułkach z wiesiołkiem o którym piszecie miałam tak ładną buzię jak nigdy wcześniej. Zero jakichkolwiek niedoskonałości :D Łykałam kapsułki przynajmniej pół roku - nie pamiętam już dokładnie, ale efekty były świetne.

Gość gość
To wszystko serio czy reklama??????? Bo mi strasznie wychodzą włosy i są łamliwe. Ogólnie tragedia i teraz nie wiem czy z tym wiesiołkiem to tak naprawdę wszystko na plus i pomaga...??

Gość gość
Słuchaj nigdy nie rozpoznasz w 100% co jest reklamą, a co nie. Faktem jest natomiast, że olej z wiesiołka naprawdę dobrze robi włosom - wzmacnia je, odżywia i zapobiega ich wypadaniu. Oczywiście efekty nie będą widoczne po tygodniu, ale już po miesiącu owszem. Np kapsułki o których piszą Gal trzeba stosować kilka tygodni. Generalnie im dłużej, tym lepiej. Tanie są więc to też plus.