Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpragnionaDzidziusiaMamusia

Ból podbrzusza, a ciąża??

Polecane posty

Hej kobietki,mam pytanie do Was (wiem, że jest ich dużo, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi). Jestem prawie tydzień po owulacji i mam bóle podbrzusza, mam większą ochotę na seks i jestem nerwowa. Do miesiączki jeszcze okolo 10 dni. Dodam jeszcze, że kochaliśmy się z mężem dzień po owulacji, wiem, że była, bo miałam okropny ból jajnika. Czy to możliwe, że będzie maleństwo z nami?

Gość gość
mozliwe jest wszystko, ale niepotrzebnie sie nakrecasz moze byc ciaza moze byc okres na tym etapie nie wiadomo, czekaj cierpliwie do miesiaczki i zrob w jej terminie test , jezeli sie pojawi to ze cie boli podbrzusze jeszcze nic nie znaczy

Gość gość
Zapraszamy na sierpniowe mamy 2016. Tam dziewczyny napewno pomogą.

Gość gość
Ciąża jest bardzo możliwa. U mnie właśnie pierwszymi objawami ciąży był ból podbrzusza a jeszcze wcześniej wrażliwe na mocniejszy dotyk piersi. Najlepiej poczekaj do spodziewanej miesiaczki i zrób test. Powodzenia ;)

Gość gość
60% zagniezdzonych ulega poronieniu w ciagu pierwszych tyg. Po cosobie wkrecac kilkudniowa ciążę?

Ciekawość zjada mnie od środka ( jak pewnie wiele mamusiek). Bardzo bym chciała, ale wiem, że różnie bywa. Teraz doszedł jeszcze ból w dole pleców i tak jak poprzedniczka się wypowiedziała lekki ból piersi. Mam nadzieję, że to zwiastuje ciążę :). Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam :)