Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdy facet żąda

Polecane posty

Gość gość

robienie laski ??? kazdy pytam ???

Gość prawictwo pospolite 152
rząda ? Nie .. Kobieta sama to robi , gdy poczuje , że jest na to najwyższa pora .. genetelmen nie będzie cie do niczego zmuszał ..

Dżentelmen nie będzie cie do niczego zmuszał .. ja sobie nie wyobrażam , żeby mówić dziewczynie , że ma mi to zrobić bo poczułem ochote .. według mnie gdy kobieta poczuje , że ma na to chęć , to sama zrobi i nie powinno się jej nakłaniać

żąda ? Nie .. Kobieta sama to robi , gdy poczuje , że jest na to najwyższa pora .. genetelmen nie będzie cie do niczego zmuszał ..

nie ma żądania, ale byłoby miło. :D ale przecież nie można nikogo do niczego zmuszać.:)

Nie każdy :). x Czasami kobieta ma za wąskie usta :(. x prawictwo: dlaczego wypowiadasz się w tematach, o których pojęcia nie masz ?

Gość gość
Dzięki , ja jeszcze w tych rzeczach nie jestem obcykana ale widziałam na filmie , i troche mnie to odpycha i myślę że jak bede miec faceta i on mi każe to robić ... chyba zostanę starą panna na zawsze :o

Gość gość
facet porządny nie da sobie zrobić loda więc polecam odmawiać.

inny problem jest gdy kobieta strzela focha i obraża się gdy facet nie chce laski hehe Ja bym na pewno nie chciał żeby ktoś mi to robił 3 razy dziennie .. Przecież to jest męczące , każdy orgazm jest męczący

Gość gość
Ja tam bym chciala zeby moj facet mi powiedzial: obciagnij mi! :-D Ale sama sobie go biore jak chce, po kapieli klekam i lize, ciagne, sse se go hihi:-) uwielbiam to robic! W 2min dochodzi, nawet jak 2-3x dziennie to robie:-) Wole robic gale niz sie seksic:-)