Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można kupować iphone z tak przestarzałymi podzespołami

Polecane posty

Gość gość

12mpix vs 23mpix w najnowszych smartfonach ? Procesor 8 rdzeni vs 4 rdzenie iphone? 2GB Ramu w iphonie vs 4GB Ramu w samsungach, sony experia z mało tego najnowsze smartfony samsung, sony są o połowe tańsze

Gość gość
Kto bogatemu zabroni:-P

Gość gość
i jeszcze gówniany ios co wygląda jak windows 95. Iphone to przestarzała technologicznie g****o

Gość gość
Kupuję Iphony, bo odpowiada mi ich system. Jest intuicyjny, nie zawiesza się, po 4 latach telefon śmiga jak na początku, a w Samsungu po roku już chodzi coraz wolniej.

Gość gość
chodzą wolniej bo nakłada jest zasobożerna ja mam androida i nic nie tnie

Gość gość
Trzeba umieć dbać o sprzęt to się nie będzie wieszał. Tylko to wymaga ciut chęci żeby poznać urządzenie, które się używa, a nie być ignorantem.

Gość gość
dają jakiś marny aparat 12mpix a w najnowszych urządzeniach sony 23mpix to za co płacę?

Gość gość
Sprzęt jest dla mnie, a nie ja dla sprzętu. Dbam ile mogę, usuwam co trzeba i od telefonu oczekuję, że nie będzie mulił po roku. A niestety Samsungi mulą po roku. Iphone 4 mam od kilku lat i dalej działa bez problemu. Nie przesiadłabym się ponownie na Samsunga, gdyby nie telefon firmowy.

Gość Wolf101
Dobre żarty! IOS złym systemem. Proszę poczytać na co się przesiadają zwolennicy Androida. IOS jest bezpieczny i ma wsparcie przez wiele lat, czego nie można powiedzieć o konkurencji. Do tego chyba wiadomo od zawsze, że jeśli sprzęt i system produkuje ta sama firma to jest to ździebko lepiej skonfigurowane i lepiej współpracuje. Proste.

Gość gość
Wolf 101 zgadzam się z Tobą. Uważam, że korzystanie z jednej firmy zapewnia nam lepszą obsługę, a do Apple mam duże zaufanie. Jak wiadomo w naszym kochanym kraju często wypowiadają się osoby, które nie korzystały z systemu albo poczytały hejterów w necie.

Gość gość
Ha ha, jak widze odezwal sie ktos ,kto "zna"sie na telefonach i to znanie ogranicza sie do parametrow. Parametry samsungow i sony,notabene tu dopiero jest nieadkwatna cena do jakosci,oprocz Z5, to parametry na papierze i do poszpanowania. Wiesz czym wygrywaja iphony? Stabilnoscia,prostota i niezawodnoscia. Za to sie tyle placi. To tel,ktorego mozesz nie wymieniac przez lata i wciaz bedzie dzialal jak na poczatku. A co do np. parametrow zrob test,zapewniam cie ,ze dwurdzeniowy iphone na IOS bedzie chodzil przynajmniej 1/3 szybciej niz sony aqua m4 . Tylko s6 ma start do iphonow

Gość gość
Prawda:). Mnie rozwala np ped na takie wynalazki jak sony aqua i huawei p8. Sony jeszcze ujdzie,ale to drugie. Parameteow nawalone,a bateria tak slaba,ze pada po 5 h. Na kij mi te parametry.