Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestescie w****ieni na PiS ?

Polecane posty

Gość gość

Ja bardzo k******. te szmaty j****e i p********e wprowadzają jakies j****e 500 zł na bachory do biednych rodzin których dochód nie przekracza 800 zł niektórzy tacy ludzie maja np po 5 dzieci czyli wychodzi 2500 na dzieci plus to 800 zł to wychodzi 3300 a inni ludzie muszą ciezko pracować na takie pieniadze a ci s*******ny za free dostaja .............

Gość gość
rodziny wielodzietne to najgorsze ścierwa :O nie rozumiem czemu dają im tyle kasy, przeciez z wielodzietnych wyrasta tylko patologia albo oszołomy religijno katolickie

Gość gość
Gowno mnie to obchodzi, wazne ze pis chce dac podwyzki lekarzom rezydentom a ja mam juz dosc zapiertalania od 6 lat za 2 tys zl

Gość gość
PiS? Powinno być PiN - prawo i niesprawiedliwość k***a mać

Gość gość
oto poziom przeciwnikow pisu. tego nawet komentować nie trzeba. cale szczęście psy szczekają a karawana idzie dalej.

Gość gość
to PO powinno wygrać a nie jakies g****o p********e !!!!!!!!!

Gość gość
pis do wora do wora i precz !!! precz PRECZ !!

Gość gość
Wole jak rzad chce dac POLSKIM DZIECIOM pieniadze,niż kiedy w nocy próbuje sprzedac polskie lasy i kase dac zydom,przypomne ,ze po przeglosowala 100€ dla pejsatych to juz was nie boli?

Gość gość
Wolę aby moje podatki szły na polskie dzieci, zwłaszcza te zaniedbane niż gdyby miały iść na hordy dzikich muslimów, których to przybycie zorganizowało nam PO. Dzieci mogą wyrosnąć na przyzwoitych ludzi a z najeźdźcami będziemy mieli tylko masę problemów.