Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Iroszokcja

Brytyjki Irlandki a Polacy

Polecane posty

Go艣膰 Iroszokcja

Jak to wygl膮da na wyspach? Bo s艂ysza艂em skrajnie r贸偶ne opinie... Jedno twierdz膮 偶e na wyskach (UK i Ir) Polacy sa wiecznymi singlami bez szans na dziewczyn臋 je艣li nie sprowadza jej sobie z polski inni z kolei ze miejscowe Angeliki Szkotki czy Irlandki same wr臋cz bywaj膮 natarczywe wobec polskich facet贸w --- jak to w prakyce wygl膮da (pytam osoby mieszkaj膮ce tam)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak dobrze znasz j臋zyk to nie ma problemu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polscy faceci cz臋sto nie maj膮 powodzenia bo nie znaj膮 angielskiego, nie chca si臋 integrowa膰, zadaj膮 si臋 tylko z innymi polakami i polkami, poza tym kobiety na zachodzie maj膮 wy偶sze wymagania ni偶 polki, powiedzmy sobie szczerze ale Polka duzych wymagan nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak polka nie am wymagan :D tu w polce lataja za kazdym co zarazbie te kilka lub kilkanascie tysciecy bo chocbys 3 kola zraabial to cie olaeje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iroszokcja
No ja mam jednego znajomego co siedzi tam "sam" i anieglski tak se on wprost mowi ze nudzi sie i nie wychodzi do ludzi chociaz mysle ze nawet z takim "taim se" angielskim mozna by sie prbowac integrowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
beks :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w irlandii chyba to troche lepiej wyglaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
facet z biednego kraju zawsze ma mniej szans na miejscow膮 kobiet臋, w Polsce Ukrainka nie ma problemu ze znalezieniem faceta, zwi膮zek Ukrai艅ca z Polk膮 to rzadko艣膰, podobnie maj膮 Polacy w UK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iroszokcja
ja akurat jestem z polski zachodniej nie ma tu nikogo ze wszchodu mam jedynie cygan贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie nie bardzo. Mamy og贸lnie nie najlepsz膮 opini臋 na wyspach i je艣li szansa na zwi膮zek, to tylko z rodaczk膮, a i o ni膮 musisz walczy膰 z wyspiarzami, bo z tego co widzia艂em to nasze dziewczyny s膮 popularne w UK. Przynajmniej te m贸wi膮ce po ang. Na wyspy najlepiej przyjecha膰 z drug膮 po艂贸wk膮, bo na miejscu b臋dzie ci臋偶ko. Poza tym brytyjki wygl膮daj膮 okrutnie, wi臋c wielkiej straty nie ma. Jeszcze czasami Rosjank臋 lub inn膮 pann臋 z Europy wsch. mo偶na poderwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iroszokcja
Hha czyli twierdzisz ze na wyspach 艂atwiej Polakowi poderwa膰 dziewczyny z rosji ukrainy czy tam rumunii niz miejscowa albo nawet polke? :D nie no nie myslalem o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czym sie roni typowa brytolka od typowej irolki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj ciezko to widze...chyba ze z dobrym wygladem i pozycja to tak ale taki tam robol co mieszka w kilka sztuk na kwadracie soryy no chyba ze patola z uk jakiegos albo irl...,,polke tez mozna czemu nie...ale ogolnie lepiej z pl abrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie powiedzia艂bym 偶e 艂atwiej tu wyrwa膰 Rosjank臋 czy Rumunk臋 od Polki, ale je艣li chodzi o randkowanie w UK, dziewczynom jest 艂atwiej ni偶 nam. Wzbudzaj膮 wi臋ksze zainteresowanie i maj膮 z czego przebiera膰, my natomiast mamy utrudnion膮 spraw臋, bo znalezienie partnerki musimy ograniczy膰 do kobiet z Europy Centralnej i Wschodniej. Brytyjki, Skandynawki etc. szukaj膮 facet贸w z Europy Zachodniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
EEEJ jak juz piszecie to zapytam - mam 26 lat zero perspektyw na sensowna prace jak w rok nadal bedzie takie dno trzeba sie bedzie zwijac z tym ze ja tutaj w polsce nie mam dziewczyny (zreszt 99% w wieku lat 18 wyjezdza na studia do wielkich miast) czyli idac tym tokiem ktorym mowicie na miejscu w ilandii czy angli nic nie znajde ? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no niestety nie. ja sam raczej sie bede z uk zwijal, wyplace kase z kont i wracam do pl w uk zaraz bedzie republika islamska. teraz mam urlop ale po nowym roku wracam zalatwiam sprawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety na zachodzie maj膮 wy偶sze wymagania ni偶 polki, powiedzmy sobie szczerze ale Polka duzych wymagan nie ma Xxx Co wy gadacie? :D M艂ode brytyjki s膮 艂atwe i rozwi膮z艂e :p Mo偶e rzadkie s膮 zwi膮zki Polak贸w z nimi z powodu bariery j臋zykowej i r贸偶nic kulturowych ale je艣li chodzi o one night standy to te problemy nie maj膮 znaczenia :D Aha i tutaj to nic dziwnego jak dziewczyna zaczepia faceta. Ale jednak do sta艂ego zwi膮zku wola艂bym Ukrainke z uwagi na zbli偶on膮 kulture i urode :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dokad wracasz? do bezrobocia? po 8 latach PO jest jeszcze gorzej jak bylo! do kopania rowu bez znajomosci nie pojdziesz nawet! chyba z milion albo dwa wyjechaly a bezrobocie i tak galopuje w gore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mhm czyli jak wyjade na wyspe to juz zawsze bede singlem spoko wizja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma szans na 偶adn膮 kobiet臋 z Europy Zachodniej. Jest du偶a konkurencja, wi臋c Brytyjce nie potrzebny jaki艣 "ruski" z akcentem po kt贸rego s艂uchaniu bol膮 uszy.... Polacy maj膮 szanse na Ukrainki i te z Azji (te mniej cwane).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po pierwsze je艣li kt贸ry艣 z was zdecyduje si臋 na przyjazd tutaj, nie b臋dziecie skazani na samotno艣膰. Polonia jest tutaj du偶a, a wiele Polek woli jednak swojskie klimaty ni偶 Anglik贸w. Czy b臋dzie ci臋偶ej? Tak, bo mamy rzeczywi艣cie mocno utrudnion膮 spraw臋 ze znalezieniem kogo艣 po艣r贸d najwi臋kszej grupy kobiet-Angielek, ale jak kto艣 wcze艣niej wspomnia艂, nadal b臋dziecie mogli 艣mia艂o szuka膰 w艣r贸d dziewczyn z Europy 艢rodkowej i Wschodniej. Co do sytuacji Pa艅, to im jest o wiele 艂atwiej, bo Anglicy nie maj膮 takich opor贸w jak ich rasistowskie kobiety, a Polki s膮 tu uwa偶ane za atrakcyjne.

Udost臋pnij ten post

Znam wiele zwi膮zk贸w mieszanych ale tylko jeden Polaka i Angielki. Z tym, 偶e on do Anglii wyjecha艂 ju偶 jako nastolatek, ko艅czy艂 szko艂臋 艣redni膮 i studia, poznali si臋 w pracy i s膮 razem. 艢wie偶y imigrant nie ma szans - m贸wi z akcentem, nie ma dobrej pracy, mieszkania, samochodu. Je艣li jest przystojny - wysoki, ma ciemne w艂osy i jasne oczy, to mo偶e liczy膰 na niezobowi膮zuj膮cy numerek. Je艣li nie, to zostaj膮 mu Ukrainki, Litwinki i Rosjanki, bo ci臋偶ko mu b臋dzie pozna膰 jako艣 ogarni臋t膮 Polk臋. Wszystkie wyswatane miejscowym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to mnie przeraza ze pojade i nic nie znajde a lubie towarzystwo muzyke mam tutaj zespol tam tez bym chcial miec no i wiadomo dziewczyne a z opisu wyglada to tak ze tam jedynie hajs i standard konsumpcyjny bede mial nic poza tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie wed艂ug was b臋dzie troch臋 lepiej? W Anglii czy Irlandii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brytyjki bywaj膮 troch臋 grubsze, wi臋c emigrantom z Polki nie odpowiadaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Brytyjki dziel膮 si臋 na wulgarne, zaniedbane spa艣laki i laski z kosmicznie wysokiej ligi. Co nie zmienia fakt贸w, 偶e nawet te zapuszczone pasztety wol膮 Irlandzkiego Podr贸偶nika ni偶 Polaka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To te偶 fakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Randkowa艂em z angielkami i powiem tyle, inne maj膮 podej艣cie do 偶ycia, lenistwo, wygoda, po 4 latach da艂em spok贸j z lokalnymi, mo偶e irlandke albo hiszpanke spr贸buje, angielki odpadaj膮

Udost臋pnij ten post