Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawa auta mercedes GLK 250

Polecane posty

Gość gość

poleci mi ktos miejsca gdzie moge pojechac sprawdzic co sie dzieje z silnikiem mojego mercedesa? bo mialem wypadek w nim, byl reperowanty u "znajomego" mechanika i teraz nie odpala czasem, dziwnie rzezi... jestem z warszawy jakby co

Gość gość
Tylko w auktoryzowanym serwisie Mercedesa. Złota rączka zawsze zepsuje a nie naprawi

Gość gość
no chyba tak bede musial zrobic, z tego co patrze na mapie warszawy w google to fabryczny serwis jest przy daimlera.. ciekawe ile mi tam wezma za taka naprawe...orientuje sie ktos?

Gość gość
Jestem świeżo po naprawie mojego mercedesa po stłuczce. W mazowieckim najlepszy jest warszawski salon przy Daimlera właśnie, są najwięksi i jako jedyny w Polsce fabryczny seriw robią naprawy bardzo sprawnie. Mają szybszy dostęp do części. Ja transportowałem auto 40km do Warszawy, żeby oni mi go zrobili. Nie chciałem auta oddawać byle komu.

Gość gość
Ważne żeby wydali w takim serwisie paragon, wtedy jest pewność że nie zrobili żadnej fuszerki, a teraz przy okazji można za taki zarejestrowany na stronie narodowej loterii paragonowej ministerstwa finansów wygrać samochód http://wortale.net/styl,ac217/motoryzacja,ac252/aso-czy-niezalezny-warsztat-gdzie-serwisowac-auto,4342

Gość gość
Możesz też zajechać do szlifierni silników www.automotoszlif.pl. Bdb specjaliści, na pewno też pomogą Tobie.

Gość Yurek
Mam sprawdzone miejsce do takich napraw nadwozi z ubezpieczenia w Warszawie. Naprawy powypadkowe i likwidacja szkody to ich specjalność http://www.sztukalakierowania.pl Warto.

Gość Artoprot

W mercedes trucks pracują sami profesjonaliści, na pewno znajdziesz coś dla siebie - znają każdy problem oraz usterkę w Twoim samochodzie, gwarantuję że będziesz zadowolony

Gość AMG

Definitywnie jeśli chodzi o mercedesa to Warszawski serwis powinien Ci pomóc praktycznie od tak. Mają regularne dostawy z Niemiec (z tego co wiem to chyba codziennie) Ja naprawiałem tam swoją C klasę i wyszło bajecznie 🙂

Gość edd
Dnia 25.05.2019 o 15:17, Gość AMG napisał:

Definitywnie jeśli chodzi o mercedesa to Warszawski serwis powinien Ci pomóc praktycznie od tak. Mają regularne dostawy z Niemiec (z tego co wiem to chyba codziennie) Ja naprawiałem tam swoją C klasę i wyszło bajecznie 🙂

Dokładnie tak jak tu kolega napisał. Warszawski mercedes trzyma poziom bardzo wysoko. Bez sensu jeździć po małych serwisach i czekać na części nie wiadomo skąd albo kradzione. 

Gość Marcinx45

No ja na przykład korzystam z salonu mercedesa w Siedlcach, bo mają najlepszą  obsługą z jaką się spotkałem jak i również podnośnik którego nie ma nigdzie indziej, naprawdę fajny widok

Gość Koczonsan
Dnia 6.06.2019 o 16:54, Gość Marcinx45 napisał:

No ja na przykład korzystam z salonu mercedesa w Siedlcach, bo mają najlepszą  obsługą z jaką się spotkałem jak i również podnośnik którego nie ma nigdzie indziej, naprawdę fajny widok

Całkowicie się zgadzam, ostatnio ten actros mnie zaciekawił a w ich salonie to wygląda naprawdę świetnie.

Gość alek
Dnia 10.06.2019 o 18:02, Gość Koczonsan napisał:

Całkowicie się zgadzam, ostatnio ten actros mnie zaciekawił a w ich salonie to wygląda naprawdę świetnie.

no actrosy mega są

Gość szary wilk

ok skoro juz jestesmy przy temacie salonu merola, to czy ktos naprawial trucka w będzinie? jak z okresem oczekiwania i jakością obsługi?

Gość adik
Dnia 17.06.2019 o 00:02, Gość szary wilk napisał:

ok skoro juz jestesmy przy temacie salonu merola, to czy ktos naprawial trucka w będzinie? jak z okresem oczekiwania i jakością obsługi?

Wsyzstko cacy!

Gość pikus
Dnia 17.06.2019 o 00:02, Gość szary wilk napisał:

mi na drugi dzień naprawili mały problem przy silniku. byłem zaskoczony bo spodziewalem sie co najmniej tygodnia uziemienia,a tak to transport leci dalej :)

Gość ASGman

Słyszałem że salon w Siedlcach jest bardzo dobry, czy ktoś może potwierdzić?

Gość Alex
Dnia 3.07.2019 o 13:40, Gość ASGman napisał:

Słyszałem że salon w Siedlcach jest bardzo dobry, czy ktoś może potwierdzić?

Potwierdzam. Serwisowałem tam niedawno 2 mercedesy, które potem sprzedałem sprawne po wyższej cenie. Wszystko załatwili w 1 dzień, a też koszty nie sprawiły że byłem stratny. Wydaje mi się, że warto im zaufać 😉 

Gość toja
Dnia 10.07.2019 o 15:41, Gość Alex napisał:

Potwierdzam. Serwisowałem tam niedawno 2 mercedesy, które potem sprzedałem sprawne po wyższej cenie. Wszystko załatwili w 1 dzień, a też koszty nie sprawiły że byłem stratny. Wydaje mi się, że warto im zaufać 😉 

napraw ciężarówki w jeden dzień? musieliby miec chyba non stop transport czesci zamiennych...

Gość Isse
Dnia 12.07.2019 o 23:34, Gość toja napisał:

napraw ciężarówki w jeden dzień? musieliby miec chyba non stop transport czesci zamiennych...

To nie musiały być od razu trucki, ale nie wiem czy wiesz - te salony mają dostawy części zamiennych 4 razy dziennie ;)

Gość IoWisp
Dnia 14.07.2019 o 17:02, Gość Isse napisał:

To nie musiały być od razu trucki, ale nie wiem czy wiesz - te salony mają dostawy części zamiennych 4 razy dziennie 😉

haha to prawda, oni się znają na rzeczy i są w końcu zawodowcami, sam ostatnio tam byłem i widziałem na własne oczy.

Gość BangT

To potwierdzona informacja czy plotka z tymi dostawami 4 razy dziennie? Coś tam zasłyszałem w branży ale nigdy nie miałem okazji potwierdzić. Jestem w stanie uwierzyć że akurat w Emilianowie tak działają, bo tam mają tak dobrą ekipę, że trzeba się umawiać bo walą drzwiami i oknami - ale idzie to bardzo sprawnie

Gość rachub
Dnia 24.07.2019 o 21:38, Gość BangT napisał:

To potwierdzona informacja czy plotka z tymi dostawami 4 razy dziennie? Coś tam zasłyszałem w branży ale nigdy nie miałem okazji potwierdzić. Jestem w stanie uwierzyć że akurat w Emilianowie tak działają, bo tam mają tak dobrą ekipę, że trzeba się umawiać bo walą drzwiami i oknami - ale idzie to bardzo sprawnie

info potwierdzone bezpośrednio w salonie. stąd taka duża szybkość naprawiania

Gość koloreklodek

auto naprawiam tylko w Siedlcach jeżeli chodzi o mercedesa, nigdy nie spotkałem się z bardziej profesjonalną obsługą.

Gość wateva
Dnia 26.08.2019 o 17:59, Gość koloreklodek napisał:

auto naprawiam tylko w Siedlcach jeżeli chodzi o mercedesa, nigdy nie spotkałem się z bardziej profesjonalną obsługą.

To niby salon trucków, ale auta osobowe też da się tam serwisować. Ogólnie polecam salon, jeśli ktoś chce się rozejrzeć w temacie ciężkiej motoryzacji :)

Gość egon

Jeśli o naprawę Mercedesów chodzi to z Piły sprawdzi się wam MERC Jaworowscy. To autoryzowany serwis Boscha. Przyzwoite ceny, dobra ekipa, terminowość, po całości mi pasują.

Gość laserbat

Tylko renomowane salony i serwisy tak jak mercedes w siedlcach. Nauczyłem się żeby nie robić byle gdzie.

Gość morgen
Dnia 4.11.2019 o 19:51, Gość laserbat napisał:

Tylko renomowane salony i serwisy tak jak mercedes w siedlcach. Nauczyłem się żeby nie robić byle gdzie.

podpisuje się pod tym. Siedlce chyba najlepszy serwis na mazowszu a byłem w wielu.