Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adziamarmoladzia

Bol piersi:(

Polecane posty

Gość Adziamarmoladzia

Witam, mam 16lat i bardzo bola mnie piersi:( zaczynaja bolec tydzien po miesiaczce, czasem poltora. W sumie w ciagu miesiaca czesto bola badz pobolewaja. Moj cykl trwa 28dni. Jak myslicie, czy ten bol jest spowodowany czyms powazniejszym? czy moze nadal piersi mi rosna? moja mama rowiez mowi ze powiekszyly mi sie piersi ale ja tego nie widze... czy to mozliwe ze w wieku 16lat rosna jeszcze piersi? dokladnie mam 16i pol a podobno w tym wieku piersi juz nie rosna (?) mam juz wieksze piersi od mojej mamy, a moj***abcue, ciotki itd maja rozmiar C. Ja mam jakies male B, a moja mama A. Czy mozliwe jest to ze poszlam z piersiami w ciotki/babcie i one poprostu rosna, i tym jest spowodowany ten bol? help:(

Gość adziamarmoladzia
tzn moj ostatni cykl mial 28dni a tak to sa nieregularne:(

Gość adziamarmoladzia
haaalo jest tu ktooos? ;(

Gość gość
Nam podczas badania ginekologicznego zalecił masowanie piersi po okresie unika się raka. Nam bo mąż jest podczas każdego badania ginekologicznego pochwy i wspierał porody. Bo jak można być zacofaną i wstydzić się męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie! Mamy Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008r art21 Prawo Pacjenta Zawsze Decyduje Pacjent nie lekarz.Do tego osoba bliska jest nasz świadek niewygodny dla lekarza! !!!

Gość gość
dziewczyno mi zaczeły rosnąć dopiero w wieku 17/18 lat i wtedy cały czas mnie bolały a teraz tylko 2 tygodnie przed okresem bolą