Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulaaa1001

Zostań ambasadorem marki Pedigree lub Whiskas!

Polecane posty

Marki PEDIGREE oraz WHISKAS tworzą lepszy świat dla wszystkich zwierząt. Dlatego też zainicjowały pierwszy edukacyjny, ogólnopolski program Wiem Jak Karmić. Jego celem jest pokazanie polskim właścicielom czworonogów, jak prawidłowo karmić zwierzę, aby było zdrowe i szczęśliwe. Przy okazji Wasi pupile mogą też przetestować smakowite i co najważniejsze pełnowartościowe karmy. Jesteście ciekawi czy im posmakują? Dołącz do programu i odbierz zapas produktów na 2 tygodnie żywienia swojego pupila. Wystarczy podać dane swojego pupila oraz rozwiązać krótki quiz. Wszystkie odpowiedzi na pytania znajdziesz w filmiku edukacyjnym.

Bardzo się cieszę, że biorę w tym udział. Nigdy nie próbowałam dla moich kotów mleka dla kotów, nigdy tego nie kupowałam. A dzisiaj odkryłam, że mleko jest bez laktozy. Jest słodkie w zapachu przyjemne-nie próbowałam, ale moim potworkom smakowało. Moje koty lubią mleko-często mi podpiją z miseczki dziecka. Ale potem jest rewolucja w brzuszku. A jak wiadomo nie wolno kotom dawać mleka, bo to powoduje problemy z brzuszkiem. A dzisiaj im smakowało. Będziemy próbować, testować, co kilka dni podam mleczko między posiłkami. Saszetki dostaliśmy ulubione mojego najmłodszego kociaka. Suchą karmą zadowolę starszą kocicę. Mimo, że to Whiskas Junior, to ona i tak podjada z przyjemnością. U nas w kocim domku królują tylko produkty whiskas już od lat. Starsza kotka nie je innych suchych karm. Młody kociak najada się dzięki whiskas a i kuweta nie odstrasza mnie. Nie mają problemów już z załatwianiem się (jak w przypadku karm innych marek). Polecam !

Gość gość
Zostałam ambasadorem marki Pedigree. Uważam, że sama formuła akcji jest świetną zabawą, zarówno dla zwierzaków jak i ich właścicieli. Mój pies jest bardzo zadowolony z prezentu, najbardziej z suchej karmy, którą tak bardzo lubi. Osobiście uważam, iż marka Pedigree jest doskonała, a mój pies jest wielkim jej fanem.

Gość gość
Bardzo fajna akcja edukacyjna. My właśnie dostaliśmy naszą paczkę dziękujemy i rozpoczynamy testowanie. Choć i bez testów wiemy już z autopsji że Nasz Karmel uwielbia produkty Pedigree . Ta paczka to dla niego taki mega wymarzony prezent prawie jak od Mikołaja a nawet lepiej bo od PEDIGREE!!!

Gość layla2kr
Również mój kotek jest zadowolony że może testować karmę z Whiskas. Codziennie rano czeka na swoją porcję mokrej karmy a przez resztę dnia ma do degustacji w misce suchą karmę którą już próbował zabrać gdy paczkę otworzyliśmy . Również mu smakują przysmaki na ząbki i kłaczki...polecamy innym również Whiskasy :)

Witam, mój pies został ambasadorem Pedigree. Benny jest bardzo zadowolony z karmy i przysmaków Pedigree. Najbardziej jednak lubi dostawać przysmaczki przy których może wykazać się swoimi umiejętnościami, w stylu: "Podaj łapę", "Daj głos". Sprawia mu to wiele radości. Zauważyliśmy również poprawę jego formy. :) Szczerze polecam markę Pedigree. Golden - Benny

Gość gość
witam mialam okazje przetestowac karme whiskas w programie wiem jak karmic :-) oglnie karma podeszla moim milusinskim ,ale po jakis7-9 dniach zaczeli krecic nosem na to ze caly czas dostaja tylko whiskas.zaczelam wiec co kilka dni zamieniac rowniez na inne marki dzieki czemu nie traca zainteresowania na dluzsza mete. co do karmy suchej to juz lepiej bardzo chetnie ja jedza i nie grymasza jak przy saszetkach. przysmaki dentystyczny i na klaczki spotkaly sie z wielkim uznaniem :-) na sam odglos otwierania juz byli gotowi do konsumpcji :-D

Gość gość
To widać na kafe ilu was zostało ambasadorami.. Zaśmiecacie forum g*wnianym spamem jaka ta karma cudowna i smaczna.. Gońcie sie wszyscy!!!!!!

Gość gość
Uważam,że karma Whiskas jest super, a jak komuś coś nie odpowiada, to przecież nie musi jej kupować;)my jesteśmy bardzo zadowoleni;)

Gość natalia2401
Witam biorę udział z moją kotką Bellą w kampanii "Wiem Jak Karmić". Polecam mleko dla kota które zawiera obniżoną ilość laktozy. Kota uwielbia to mleko mogłaby je pić i pić. Mleko polecam dla każdego kota ponieważ nie zawiera laktozy, która jest szkodliwa dla naszych zwierzaków, ponadto zawiera wszystkie niezbędne składniki potrzebne dla kotów.

Gość gość
Whiskas jest trucizna dla zwierzat!!! Zawiera odrobinke miesa i sol, ktora uzaleznia. Pedigree jest duzo lepszym gatunkowo produktem. Dorosle koty powinny pic wode a nie mleko!!!

Gościu [23.01., 7:35], piszesz nieprawdę!!!. Karmy Whiskas są w pełni bezpieczne. Są karmami pełnoporcjowymi, a więc spełniającą normy żywieniowe, dostarczając kotu wszystkich niezbędnych składników odżywczych w odpowiednich proporcjach z energię. Produkcja karm gotowych dla zwierząt odbywa się pod okiem m.in. Inspekcji Weterynaryjnej i nie ma możliwości by były trujące. Takie karmy nie zostałyby dopuszczone do obrotu, a prawo europejskie dotyczące karm gotowych jest najbardziej rygorystyczne na świecie. Karmy Whiskas zawierają przy tym odpowiednią ilość mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. Np. karmy zarówno suche, jak i mokre Whiskas Junior zawierają ponad 40% mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. Sól kuchenna (NaCl) jest źródłem niezbędnych minerałów - sodu i chloru- i jest dodawana do karm gotowych dla kotów w ilościach niezbędnych dla ich zdrowia, zaspokajających zapotrzebowania na te dwa makroelementy. Sód pełni wiele ważnych funkcji w organizmie ssaków, jest składnikiem płynów tkankowych, krwi oraz kolagenu, odgrywa także rolę czynnika regulującego równowagę kwasowo-zasadową, elektrolitową i przewodnictwo nerwowe. Dodatkowo sód wpływa na wchłanianie innych składników odżywczych w przewodzie pokarmowym. Chlor z kolei występuje w wysokich stężeniach w płynach ustrojowych, uczestnicząc - podobnie jak sód - w utrzymaniu równowagi kwasowo-zasadowej i elektrolitowej oraz wpływa na gospodarkę wody w organizmie. Normy żywieniowe (np. FEDIAF) określają zalecane zawartości minimalne i maksymalne tych pierwiastków w pokarmie dla kotów. Sól NIE UZALEŻNIA!!! “The greatest obstacle to discovering the shape of the earth, the continents, and the oceans was not ignorance but the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin

Karmę Whiskas warto podawać kotkom. Mój kotek wcina zarówno karmę mokrą jak i suchą. Jest zdrowy i aktywny. POLECAM

Gość gość
Jestem ambasadorką, obecnie Pedigree. Ale i w programie Whiskasa też udało mi się wziął udział, z czego bardzo cieszy się moja kicia, która otrzymała wiele pyszności od Whiskasa. Mam nadzieję, ze i dla mich psiaków teraz uda mi się coś wygrać. :) Polecam, a w sumie moje pieski polecają, karmę Pedigree. Dostarcza ona wiele niezbędnych składników do organizmów naszych pupili, jest różnorodna pod względem ilości smaków, dzięki czemu codzienne jedzenie nie jest monotonne.