Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu kobiety którym w ogole nie wypadaja włosy?

Polecane posty

Gość gość

Albo wypadaja w ilosci do kilku dziennie? to znaczy 10-20

Gość gość
ja. a co?

Gość gość
jak to robisz??

Gość gość
Mnie nie wypadają. Nigdy nie farbowalam, nie suszę, albo staram się mieć czas aby wyschly same. Głowę myje ziołowym szamponem. Zero odzywek, zero chemii. Lśnią, są mocne i zdrowe :)

Gość gość
ludziom codziennie wypada około 100 włosów i nie trzeba być specjalnie oczytanym żeby o tym wiedzieć...

Gość gość
19:37 żadnych odżywek i myję włosy co 3 dni mniej więcej. naprawdę, dziewczyny mogą płakać i histeryzować, jakie to obrzydliwe, ale częste mycie włosów to główna przyczyna ich osłabienia, wysuszenia i wypadania. nakładam raz na tydzień maskę z jajka, oliwy i soku z cytryny. trzymam przez 40 minut, nie mniej. to samo maska nawilżająca Pantene, żeby zminimalizować wysuszenie oraz dieta - mięso, warzywa, owoce na śniadanie, wszystko w odpowiednich ilościach.

Gość gość
100 wlosow dziennie u mnie to juz łysienie by było :O to nie jest NORMA w moim przypadku.

Gość bella  86
Teraz może 10, albo mniej. Na wiosnę, albo jesienią bedzie więcej wypadać, tak już mam od lat. Ja farbuję wlosy, używam szamponu i odżywki do włosów farbowanych i raz w tygodniu olejowanie.

Gość gość
10w to jeszcze nie tragedia, czytałam opowieści kobiet, którym wypadało 300-500 włosów dziennie, albo nawet 700