Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Grudzień 3, 2015 Ja już jestem taka zmęczona, mam taką depresję, nic mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2015 Dzień dobry pani aneto. Pod kim pani teraz zarabia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Grudzień 3, 2015 Ale to jest tylko nick. Niestety ta prawdziwa żyje za granicą i w ogóle nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Grudzień 3, 2015 A trans jej facetów zazdrosci :P. x Mieliśmy nadzieję, już nigdy Cię nie zobaczyć, chory chłopcze :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2015 To nic że nick. Nick pewnie nie lepszy od oryginału - więc mogłaby pani odpowiedzieć. Pani aneto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Grudzień 3, 2015 A co ja mam odpowiedzieć. Uważam tę panią za zwykłą szmatę i morderczynię. Przyczyniła się do śmierci człowieka z pomocą Adama Michnika i Dominiki Wielowieyskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach