Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta w wieku 36 lat może jeszcze ułożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość gość

Czy raczej graniczy to z cudem?

Gość gość
według ludzi z kafe możesz się ułożyć jedynie do trumny :P

Gość gość i
w każdym wieku może .. tylko kwestia chęci i chyba odrobiny szczęścia ja w tym wieku poznałam miłość mojego życia,w życiu tak zakochana nie byłam,i uważam,że to uczucie to było coś najlepszego co mogło mi się w życiu zdarzyć,otrzymałam też od Niego tyle czułości i ciepła,nigdy tego nie miałam... i być może już nie bedzie mi dane... nie jestesmy razem,na to pewnie składa się wiele czynników,tak w życiu bywa po prostu,ale to na tyle ważne wspomnienie,że warte wszystkiego...

Gość gość
a czemu nie jesteście razem? Bo wiesz ja też poznaje facetów, mam jakieś nawet związki na koncie. Ale niestety faceci się wycofują, boją się angażować. Ja chcę iść dalej a oni stoją w miejscu. Nie wiem z czego to wynika bo w wieku 20 paru lat tak faceci się nie zachowywali. Zaczynam przez to wątpić w związki po 30-tce.

Gość gość
Moja podwładna jest takim przykładem. Ma wlasnie 36 lat ( przy czym wygląda na zdecydowanie młodsza ) Poznała faceta , zaszła w ciążę, wkrótce rodzi . W więc można ☺

Można, bo zdarzają się sensowni, samotni mężczyźni po czterdziestce (choć rzadko).

Gość gość
I ty misio jestes pewnie tym sensownym samotnym mezczyzna 🖐️

Gość gość
Generalnie mężczyźni po 30 nie chcą się angażować. Mają już swoje starokawalerskie nawyki :P