Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślałam, że się od niego uwolnię, a on może być chory...

Polecane posty

Gość gość

k***a mać jak na złość! nie życzę mu źle. kocham jeszcze, ale chciałam się uwolnić od tej toksycznej relacji a on mi oświadcza, ze może być śmiertelnie chory. mniejsza z dokładnymi info. myślałam, że już skończę z nim na zawsze, a tu coś staje na drodze. mam nadzieję, że mnie jedynie okłamuje i wymyśla takie podłe rzeczy, by mnie przy sobie zachować. wie, ze mam dobre serce i bywam naiwna, że go nie zostawię, a będę wspierać. ale nie jestem już szczęśliwa. to wszystko w momencie, kiedy spadły mi klapki z oczu i mam w sobie siłę... :(

Gość gość
alkoholicy tak mają, zawsze umierają i wciągają w to takie naiwne ci/py jak ty :P

Gość gość
widocznie jestes idiotą/idiotką 1. za sposób obrażania innych w trudnych chwilach 2. za błędną interpretację- alkohol to od święta

Gość gość
może być a jest to troszkę róznica. nie daj sie szantażować i tyle.

Gość gość sisi
Od kogo chcesz się uwolnić i co to za choroba?

Gość gość
od chłopaka. nie będę wnikać jaka. uwierz, ze ciężka.

Gość gość
Szczerze.. przestan byc matka teresa. Jest ci zle z nim..zostaw go. Zadbaj o wlasne szczescie skoro zwiazek z nim byl toksyczny i to do tego stopnia ze podejrzewasz ze on podle klamie. Zbierz sie w sobie i zostaw go.

W chorobie człowiek jest tak naprawdę sam.Wiem to po sobie a jeśli on jest gnojem nie warto sobie marnować życia.

Gość gość
chciałabym to zrobić, ale nie jeśli okaże się to prawdą. nie będę mogła mu wtedy tego zrobić. on nie przeżyje tego psychicznie. i tak stał się niezrównoważony psychicznie przez otoczenie w jakim się obraca zawodowo. jeśli kłamie, to chyba go zabiję. miałam już takiego bajkopisarza, który miał gwóźdź w stopie, a następnego dnia stał pod moimi drzwiami, by przyjść się zobaczyć. chyba przyciągam nienormalnych...

Gość gość
A czym on się zajmuje?

Gość gość
Nie chce sie tu uzewnętrzniac. To nie jest ważne. Trudny zawód. Najważniejsze, ze zaczyna sie robic zle z nim

Gość gość
Czyli?

Gość gość
Jak ktoś się beznadziejnie mocno zakocha to czasem tak jest że ściemnia. Porozmawiaj z nim wyjaśnijcie sobie wszystko. Tak chyba najprościej.

Gość gość
Taaaa jest chory :D