Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W koło sami neurotycy i inni psychicznie chorzy ludzie

Polecane posty

Gość gość

wiecie że dzisiaj bycie normalnym jest już passe? Kto dzisiaj jest normalny? Wszyscy jesteśmy pod wpływem Jedni pod wpływem niewinnej maryśki albo alkoholu inni są kolekcjonerami dopalaczy Reszta upaja się medialną papką konsumując globalną truciznę i wdychając chemiczny opar. Normalność to archaizm Wszyscy jesteśmy zagrożeni atakami terrorystycznymi Niektórzy z nas mają swoje małe perspektywy pozostali mają maxymalne niedobory wit.D i są permanentnie zlęknieni. Do tego wszystkiego dolewamy hektolitry dezinformacji i w zasadzie nie ma szans żeby ten bajzel uporządkować. Smutne to wszystko:(

Gość gość
Ależ skąd. Ja jestem normalna. No może oprócz tego, że lubię ****ać się z dwoma chłopakami na raz.

Gość gość
Bzykać to się każdy lubi i to jest zdrowe. Ja piszę o tym co wkoło widzę... Tak naprawdę to mało się bzykamy więcej chwalimy:(

Gość gość
Zresztą daleko szukać? Sąsiedzi z prawej śpią z lewej oglądają tv bzykania nie będzie Ci u góry nie myślą już o tym ci na dole już nie mogą...

Gość gość
Bzykaj póki masz młodą skórę i nic ci nie opada i nie marszczy bo potem zaczyna się chore uzależnianie satysfakcji seksualnej od satysfakcji wizualnej!