Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goodliar99

trening na uda

Polecane posty

Zaczne od tego, ze mam 16 lat, 171cm i 63kg. Nie mam nadwagi, ale jednak wolalabym czuc sie lepiej w swoim ciele, waga docelowa na przelomie 58-59. Od 2 miesiecy trzymam sie diety i cwicze silowo, i wlasnie schudlam w ciagu nich okolo 6kg. Od kilku dni kraze po internecie i forach w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie, ale kazda strona przeczy poprzedniej. A wiec: czy schudne cwiczac silowo, np. laczenie cwiczen mel b, z innymi + 10minutowa rozgrzewka, tak aby wszystko trwalo ponad 40 minut, ze szczegolnym naciskiem na uda. Slyszalam opinie, ze buduja sie tylko miesnie pod tluszczem, potem natomiast, ze miesnie buduja sie z obciazeniem, a lekkie cwiczenia silowe spalaja tluszcz, w ten sposob pogubilam sie we wszystkim. Dodatkowo zapytam, czy ' skalpel ' Ewy Chodakowskiej pomoze w zgubieniu tych 5kg? Bo rowniez slyszalam rozne opinie Wiem, ze najlepsze sa cwiczenia cardio, jednak skaczac i biegajac w miejscu, czuje dyskomfort ze swiadomoscia, ze to wszystko slychac pietro nizej... a ze mieszkam w domku, wszystko slychac w salonie na dole, a na dworze za szybko robi sie ciemno, a wracam do domu okolo 16.

Kobiety mają problem z łydkami, ale zdecydowanie większej części z tych kobiet, tylko i wyłącznie wydaje się, że ma jakiś problem ;) Nie wiem z czego to wynika ale sporo kobiety bardzo sceptycznie ocenia swoje własne łydki mimo, że są one bardzo w porządku. Z resztą więcej napisałem na blogu http://fitnesowiec.pl/jak-schudnac-z-lydek/