Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tą Ewą Tylman!?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może mi łaskawie powiedzieć o co ten cały szum? To ktoś znany, lubiany, sławny, z dokonaniami jakimiś? Bo z tego co czytałam to jakaś zwykła dziewucha a hałasu o tym,że zaginęła tyle, jakby chodziło o nie wiem kogo...Kurwa Kylie Jenner czy inna pi*dę! Tysiące ludzi ginie bez śladu i nikt o tym nie pieprzy 24/7...

Też mi to koło uszu przelatuje. Co jakiś czas chyba nagłaśniają albo zaginięcia albo zbiórki na chore dzieci. Można się w tym jakiejś cykliczności dopatrzeć. Komu to służy?! Niewiem.

Gość gość
a Kylie Jenner to kto ? jakies hamerykanskie śc/ierwo z morda jak transwestyta a głowie sieczka

Gość Turkuć
Dla mnie to kolejna historia w rodzaju mamy Madzi. Epatowanie niezdrowymi emocjami dla zwiększenia oglądalności TV. Mam w odwłoku co się z nią stało bo takich sytuacji jest tysiące.

Gość gość
O yesssuuu dalam ta loche Jenner jako przyklad debilnej celebrytki o ktorej sie i tak ciagle gada, wiec jakby zginela to... Wiadomo... A.co.do tego na co komu ta cyklicznosc to mysle,ze to po prostu sie robi jak nie ma zadnych ciekawych informacji z kraju i ze swiata. Wiadomo-nie codzien dzieje sie tyle samo waznych rzeczy ale codziennie serwis informacyjny trwa tyle samo minut. Dziwi mbie tyljo glupota narodu,ze zyje takimi "wypelniaczami czasu antenowego"

Gość gość
z tą Jenner to akurat masz racje, jej ojciec to transeksualista, teraz jest kobietą, byly mistrz olimpijski :classic_cool:

Gość gość
Co do mamy Madzi to chociaz sie gadalo, bo szkoda dzieciaka a tu? Okazja czyni zlodzieja! Lazila po klubach, po nocach sie szlajala to i ma! Sorry! Jakby w domu siedziala to by sie nic nie stalo. Mogla sie nie wloczyc z jakims alfonsem (bo raczej z "kolega z pracy" jak to ujeto w prasie, nie obejmowala by sie jak na fotce)