Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to już pewne

Polecane posty

Gość gość

chodzę do szkoły policealnej dla dorosłych ale pieprzę to idę na kurs wózka widłowego mam tego dość.... nie ogarne tej szkoły jeczcze pracuję idt do dla mnie za dużo.... nie wyrabiam z materiałem...

Gość gość
Powodzenia na wozkach :) tez mysle o takim kursie

Gość gość
no nie widzę żadnych perspektyw chodzę do tej szkoły zaocznej ale g****o mi ona daje nie uczą dobrze a oczekują cudów na testach mam dość tego cyrku .. tylko jedna osoba jest w grupie co się dobrze uczy ...

Gość gość
edukacja w polsce to jedno wielkie g****o... chłopie powodzenia ja męcze się na studiach kompletnie nie trafionych miały być niby takie wielkie perspektywy a wiesz co jest? kolejna nieprzespana noc ....

Gość gość
współczuję wam ... ja jestem sam nikt mi nic nie doradzi ... gorzej bo nie mam żadnych przyjaciół idt... pracowałem chwilę w sklepie ogrodniczym a teraz co.... szukam pracy .. a idzie zaraz zima trzeba by opał jakiś kupić no ale za co......

Gość gość
w Polsce perspektywy są ale jak się obiecuję ludziom gruszki na wierzbie a rzeczywistość jest inna no to ja się nie dziwię ludziom...

Gość gość
pochodzę z małej miejscowości gdzie trudno jest się wybić .. mało perspektyw .. rodzina biedna także nie ma co mówić o studiach ... dorabiałem zawsze gdzieś czy jakieś drewno zwoziłem czy coś... drzewa sadziłem.. zawsze to była jakaś kasa... moim marzeniem jest zdać w końcu maturę do której nie podszedłem... choć patrząc na to czy mi się przyda jestem coraz bardziej sceptyczny

Gość gość
jeśli nie masz przyjaciół nie masz wsparcia to będzie ci trudno w zuciu ale nie poddawaj sie !!! jeszcze osiągniesz sukces w zyciu

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
dasz rade :)