Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marysia1983

Darmowy bon na zakupy

Polecane posty

Go艣膰 marysia1983

cze艣膰, chcia艂am si臋 podzieli膰 ofert膮 jak膮 znalaz艂am w sieci. Ot贸偶 chodzi o darmowy bon na zakupy w wybranych sklepach (H&M, C&A, House i wiele innych). Z tego co wiem, to oferta jest aktualna do niedzieli, ja sw贸j bon ju偶 dosta艂am. bon mo偶na zdoby膰 na stronie kartypodarunkowe.prv.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja nie wierze w takie bony;p wole sobie posprawdzac na stronie internetowej sklepu promocje i pozniej pojsc specjalnie po to do jakiegos outletu np.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelcia23477
Ja to samo. W Lublinie mamy outlet center na przyk艂ad i tam ci膮gle 艂a偶臋, do znudzenia :) ale zwykle znajduj臋 czego chcia艂am i po promocyjnych cenach, wi臋c jestem zadowolona!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczynajakmalina09
Ja tak samo dok艂adnie jak Ewelcia, tylko z Bia艂egostoku jestem i te偶 Outlet Center tu mamy, nawet nie wiedzia艂am :)))))) Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalwinaMalina
Ciesz臋 si臋 bardzo, 偶e kto艣 pomy艣la艂 o czym艣 takim jak outlety. Te偶 z Lublina jestem, mam t臋 kart臋 Benefit i bardzo sobie chwal臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja siorka uwielbia tam kupowac przede wszystkim dlatego ze jeszcze studiuje i pokazuje wszystkim paniom w sklepach legitymacje i ma rabacik 15% chyba :D fajnie ma.

Udost臋pnij ten post