Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćUla

Zrobilam to! Mam 15 lat i zaszlam.

Polecane posty

Gość gośćUla

Uprawialam seks,zaszlam w ciaze. Teraz zaluje ale wiem,ze chce byc dobra mama dla dziecka mimo ze to nie wiek na seks,macierzynstwo. Powinnam uczyc sie,bawic,chodzic na spacery,jezdzic nad jeziora,w gory,morze,na festyny,ksztaltowac swoj umysl,sama siebie.

Gość gość
Juz sie uksztaltowalas, bedziesz ksztaltna z brzuchem :o

Gość gość
i pewnie zrobilas to z pajacem 15 letnim co raz wsadzil i sie zlal porazka

O boże nie słyszałaś o czymś takim jak prezerwatywy?!?!?!?! Głupie dzieci.

Gość gośćUla
I co z tego? Wiem,niepowinnam ale jak juz sie zdarzylo to chce byc dobra. Czytam ksiazki o macierzynstwie oraz intensywnie sie ucze. Pomoc mam zapewniona. Pytanie takie troche dziwne ale jesli juz to zrobilam to teraz bzykajac sie z nim powinnam miec jakies wyrzuty czy moge z nim sie bzykac bez wniku? Drugi raz nie zajde wiec chyba to nie jest juz jakies nie moralne?

Gość gość
rodzice już wiedzą ? to bedziesz mieć p********e życie ... ja p*****le dzieci rodzą dziec***atoligia

Gość gość
jej rodzice beda sie menczyc i radzice tamtego debila

Gość gość
patologia !!!

Gość gość
gośćUla dziś najpierw nauczcie się używać prezerwatyw debile! patologia!

Gość gość
teraz będziesz miała bachora na utrzymaniu , jeszcze do tego szkoła aha i żeby była pewność twój bohater co co z tobą to robił bez zabezpieczenia musi iść do pracy i cię utrzymać ,, chciałaś dorosłości to masz... i nie mów że jesteś wielce dorosła jak nawet rozumu używać nie umiesz

Gość gośćUla
Moj przyszly maz nie lubi gumek wiec po co. Teraz mama mowila ze jak urodze to odrazu po pigulki mam isc do ginekologa bym czasem nie zaszla 2 raz,a rodzice wiedza i nie zadna patologia. Mowia,ze katowac nie beda mnie ale pomoga i ze niespodziewali sie ze mam siano w glowie,mysleli,ze madrzejsza jestem. Zastanawiam sie czy czasem niepoprosic rodzicow by chlopak zamieszkal u nas w domu,o finanse sie niemartwie,bo rodzice prowadza w miare dochodowy biznes,znaczy kasa jest.

Gość gość
jak uprawiałaś ten seks? jakie pozycje? miałas orgazm?

Gość gość
Ale tu nie chodzi o to, ze kasa jest bo starzy maja a o to, ze to wy jako rodzice tego dziecka macie je utrzymywac i wychowac!!! Sorki, nie osadzam Cie, twoje zycie twoj problem ale to jest kuhwa patologiczne podejscie... Ukulac malego dzieciaczka i kazac komus na nie dawac kase. A gdyby starzy kasy nie mieli to zabezpieczala bys sie. Teraz niech twoj Banderas zapiertala do roznosic ulotki i zbiera na wozek. Wtedy zobaczysz czym na prawde jest wychowywanie dziecka i bycie rodzicem.

Gość gość
masz 15 lat jestes w ciazy zdana na laske rodzicow sa ty tylko o ******iu myslisz , p******a jestes i ten gowniarz co ci dziecko zrobil

Gość gośćUla
Nie prawda,zle osadzacie mnie. Moj chlopak bedzie pracowal u mojego taty w firmie to juz ustalone ale chca nam dac szanse bysmy szkole skonczyli i pomoga nam w odchowaniu dziecka. Moj tato tez tak zareagowal i powiedzial pierwsze ze to patologia,ze moralnosc ludzka upadla,ze kto to widzial kiedys by to bylo normalnoscia,a tera to jak zjesc sniadanie. Tato jest konserwatysta znaczy ten taki co kocha swoj kraj patriota. Mama to zas wyluzowana bardziej np nie osadza politykow choc wie ze zle robia znowu tata to krzyczy ze komunisci rzadza dalej i takie tam ale co do ciazy to moj chlopak bedzie pracowal,ale mysle,ze spytam rodzicow by juz zamieszkal ze mna i tez jako przyszly tatus by wspieral mnie. Chce jak inni juz spac z nim by dziecko czulo jego tez. Kochamy sie miloscia a seks to nas chyba tylko bardziej zaciesni,zwiaze nasza milosc.

15 lat to nie wiek na seks ale jak już się stało to będziecie musieli szybciej dorosnąć, są tego plusy, są i minusy, ważne żeby dziecko czuło się kochane.

Gość gość
nie widzę żadnych plusów w uprawianiu seksu w wieku 15lat tym bardziej ciąży w tym wieku.. :O

Gość gość
Na spacery to akurat będziesz chodzić :)

Gość gośćUla
Bedziemy,bedziemy ;) Dzieki. Mi sie wydaje,ze seks w tym wieku jest ok,ale w wieku 12 czy 13 lat to troche za wczesnie chyba,ale 14,15 lat jest ok. Juz mozna odczuwac przyjemnosc bynajmniej ja odczuwam podczas seksu francuskiego lub zwyklego ale nie o tym sedno ale o moim szkrabie w brzuszku. W szkole tez powiedzieli mi,ze pomoga. Dali wiecej materialu do przerobienia w domu. Korepetytorka mi pomaga i chce troche wczesniej pozaliczac. Na wyprawke tez niemam sie co martwic. Kiedys dawali za urodzenie dziecka a teraz chyba jeszcze 500 zl chca dac wiec prawie bede miala by wiekszy rozmiar spodni sobie kupic bo przytyje i po urodzeniu brzuch zostanie mi. Za reszte kupie ciuchy dziecku chyba ze rodzice pokupuja to wezme dla siebie te 500zl.

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to naprawdę jesteś głupia. Cieszysz się, że jesteś w ciąży mając 15 lat i jeszcze liczysz na 500 zł od państwa. Nie dostaniesz żadnych pieniędzy bo jesteś niepełnoletnia. A dziecko do czasu gdy nie ukończysz 18stego roku życia będzie zapisane na Twoich rodziców. Skoro Oni stoją nieźle finansowo to żadne świadczenie nie będzie się należeć poza becikowym. Nie wiem jak można mieć takie płytkie myślenie. Mam nadzieję, że to żarty bo skoro Ty uważasz, że 14 czy 15sto latka uprawiająca seks to nic złego to moim zdaniem świat schodzi na psy. Wychowaj córkę i zobaczymy czy będziesz chciała żeby puszczała się będąc jeszcze dzieckiem i zrobiła Cię babcią w wieku 30 lat. hahah

Gość gość
twoi rodzice przymknęli oko na twoje harce ... powinni kazać ci wypierdalać z domu ... wstyd i hańba !!

Gość gośćUla
Myslalam ze dziecko jest tej co urodzi i ze to ja 500zl dostane i ze moj dochod sie liczy. Szkoda,bo mialabym swoja"wyplatke". Tak,rodzice dobrze stoja finansowo. Jezeli moje dziecko sie zakocha jak ja w wieku 15 lat to wiem,ze wczesniej zadbam o pigulki.

Kiedy będziesz miała te 10-15 lat więcej to też dojdziesz do wniosku że 15 lat to nie wiek na seks, po prostu zobaczysz że choćbyś nie wiadomo co sobie myślała i ile książek przeczytała to nie jesteś dojrzałą osobą w takim wieku, a seks - nawet na Twoim przykładzie - to jak widać nie jest zabawka dla dzieci.

Gość gość
Seks tylko powyżej 25 roku życia

Gość gość
Jak można uprawiac seks w tym wieku jezuuu jeszcze francuz do szkoły p**doo a nie ****ać się tak to się kończy.

Gość gośćUla
A ile wy mieliscie lat jak zaczeliscie o tych sprawach myslec,masturbowac sie az wkoncu uprawiac seks. Duzo starsi ode mnie byliscie? Mysle ze ten sam wiek lub z rok starsi. Roznica ze ja urodze a wy nie wpadliscie. Co lepiej aborcje zrobic? Zabic zycie dla zasad moralnych,ze wstydu popelnic morderstwo by na ulicy paluchem ne wytykali?

Gość gość
ja zaczęłam w wieku 24lat to był odpowiedni wiek