Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kozierattka

Budzenie na seks

Polecane posty

Gość Kozierattka

Czy tylko ja uważam, że budzenie partnerki w środku nocy bo ma się chcice jest nienormalne? Mój facet ma głupi zwyczaj (zwłaszcza jak przyjdzie późno w nocy) budzić mnie i domagać się seksu. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby zaczynał od pieszczot i masażu, ale on bez certolenia łapie mnie za piersi i zsuwa bieliznę, a później ma pretensje, że dostanie burę.

Gość gość
to sie nazywa molestowanie seksualne

Gość Cycata mężatka
Ja tam lubie jak mój mnie traca sztywna pałka. Zwłaszcza jak śpię na plecach a on położy sie na mnie i czuje k****a miedzy pośladkami. Zaraz nabieram ochoty zeby sie wypiac. Nie budzi mnie tak często wiec raz na jakis czas przyjemnie jest sie wyrwać ze snu.

Gość gość
ja ile razy budziłam mojego jak wracałam z pracy :P nie zdarzyło się by miał o to pretensje :)

Ja tak raz zrobiłem, moja już była powiedziała że czuła jakby to wszystko było przez mgłę, ale podobało Jej się :-)

Gość gość
Ja ma podobnie jak autorka - jak spie on przychodzi poźno w nocy, ale się postara zeby mnie nie tylko obudzic ale również rozbudzić to taka rozbudzona mogę nawet w środku nocy. Natomiast jesli nie jestem odpowiednio rozbudzona i podniecona a on chce tak 'z biegu" to wtedy gryzę :classic_cool: