Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Wiecie co mnie najbardziej zaszokowało w tym zaginięciu tej Ewy Tylman?

Polecane posty

Że sporo facetów pisze w internecie, że "nie puszczają" swoich kobiet na samodzielne wypady, bo może się im coś stać, że chłopak tej Ewy postąpił nieodpowiedzialnie puszczając ją samą itp Co to za traktowanie jak dziecko? :D Mówimy przecież o dorosłej kobiecie! Gdybym ja miała być tak traktowana czułabym się jak dziecko, nie jak dorosła osoba. Poniżające i absurdalne :)

Gość gość
Bo Polska to nadal ciemnogród, patriarchalne wychowanie polscy faceci to zwyczajne katolickie ście/rwa taka prawda mozecie sie oburzac, ale z faktami sie nie dyskutuje

Gość gość
Tak mizantropio ale... zauwaz nieodpowiedzialnosc juz po gdy chlopak nie zadzwonil do rodzicow wogole a drugi chodzil jakby nic sie nie stalo. Jak wychowani sa ci faceci . Chcialabys dka swojej corki tskiego chlopaka

Gość gość
Moja corke kiedys chlopak tak zostawil w duzym miescie w nocy o 2 i kazal samej wracac na odległe osiedle. Wolalabym wogole by nie miala chlopaka niz takie gowno miec w rodzinie. Ta dziewczyna miala pecha , szkoda jej

Gość gość
To nie pech tylko nieodpowiednie towarzystwo.

Gość gość
Dawniej to nie było do pomyślenia by dziewczyna zaproszona przez chłopaka i zabrana z domu od rodziców na imprezę nie była przez niego odprowadzona do rodziców.Dziś dziewczyny są tak odważne i samodzielne, że same wałęsają się nocami.I jak to mówią ten kto szuka ten znajdzie. To rodzice winni zadbać o bezpieczeństwo swoich dzieci.

Gość gość
Bo wola brac przystojnych ale cynicznych i zapatrzonych w siebie cwaniakow egoistow, czasem nawet patoli niz "nieudacznika" ktory grzecznie odprowadzilby ja pod same drzwi i z ktorego strony nic by jej nie grozilo.

Gość gość
Patologiczne towarzystwo zawsze stanowi ryzyko.

Gość gość
Poczekaj aż tobą ktoś ryby w Wiśle nakarmi:)

Gość Tylman w lodowce
Tak, najlepiej dorosla babe przykuc kajdankami i pilnowac do usranej smierci! Mnie w tej sprawie irytuje to, ze ciagle o tym gadaja! Codziennie gina ludzie, sa mordowani, a nikt o tym nie wspomina! A tutaj wystarczylo, ze bogata rodzina oplacila Rutkowskiego i juz zaczela sie telenowela, ktora jestesmy karmieni. Dziewucha jest sama sobie winna!

Gość gość
Nalozyly sie 2 kwestie, jej ryj jest w miare medialny (o pasztecie jak zaginie nigdy w tv nie uslyszycie) i po drugie rutkowski.

Gość gość
Moj facet nie puszcza mnie nigdzie samej jak juz jest ciemno naweg do samochodu na parkibg mnie odprowadzal jak nie mieszkalismy razem i dzwonił po 15 minutach czy dotarlan wiec uwazam ze jest to mile i tak powinno byc

Gość gość
gość dziś Poczekaj aż tobą ktoś ryby w Wiśle nakarmiusmiech.gif Gościu do kogo ta mowa? Komu grozisz? Masz równo pod sufitem czy czegoś ci tam brak? I jeszcze się uśmiecha nienormalny!

Gość gość
Patologia zakłada patologiczne tematy i myśli, że to bardzo śmieszne obrażając zaginioną i jej rodzinę.

Ja dokładnie nie wiem, jak wyglądała sprawa Ewy. Słyszałem, że jej faceta nie było i poszła na imprezę z przyjacielem. Nieodpowiedzialne było pozostawienie jej przez owego przyjaciela, nie tylko dlatego, że była noc, ale dlatego, że była pijana niemal do nieprzytomności. Ja będąc trzeźwiejszy nie pozostawiam znajomych w tym stanie, odwożę ich (oczywiście nie za kierownicą) bądź odprowadzam.

Gość gość
Zawsze mnie uczyli - stać cię na wódkę to i na taksówkę. Sory memory ale niestety pijana laska sama prosi się o kłopoty.

Gość gość
nienawidzę pijusów ,no trudno woda lała się strumieniem i weszła w nogi i głowę,zdarza się porządnym czasami,nie krytykuję w końcu szła z kolegą,a okazuje się ,że nie doszła do domu