Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia11

Zepsuty laptop

Polecane posty

Gość Nadia11

Dziewczyny ! Szukam jakiegos serwisu w Krakowie do naprawy laptopa, na juz! Blagam, pomozcie, sam mi sie wylacza co jakis czas i czesto nie raguje w ogole na moje klikniecia, nie wiem moze to wirus? Tak czy siak szukam jakiegos serisu :( slyszalyscie o jakmis?

Gość gość
idz do Redicreo bylam u nich z miesiac temu i naprawili mi kompa raz dwa :)

Gość gość
wlasnie redicreo chyba najlepszy serwis. szybko naprawiaja i tanio, tez juz bylam u nich kilka razy i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Miałem podobne objawy w swoim lapku. Oddałem na Górczewską do http://www.ratujlaptopa.pl/ i był to bardzo dobry ruch. Naprawa na drugi dzien, cenowo bardzo konkurencyjnie, uprzejmy serwisant

Gość gość
też miałam taki problem ale www.gutenservice.pl szybko to naprawił, a już myślałam że będę musiała kupować nowego laptopa.

Gość gość
to jest problem z chłodzeniem wiem bo tez tak miałem idź raczej do uczciwych serwisów mi naprawili raz laptop ale oddali z pęknięta ramką i niewymienionym wejściem na słuchawki A tak po za tym laptopa nie można używać 24 h na dobę bo c***adnie wszytko i radzę też dobrego antywirusa zainstalować!

Gość gość
Jeśli chcesz mieć naprawione szybko i profesjonalnie w Krakowie to idź na ul. Szlak 47. Panowie bardzo mili ;)

Gość baśka1
Mam brata fajtłape. Jak nie zaleje komputera, to zaśnie nad nim i go zrzuci, to znowu coś innego. Powinien dostać już kartę stałego klienta :D Ale mają do niego złote serce w redicreo, ja bym go już ze 4 razy obśmiała :D

Gość gość
A jeżeli chodzi o dobry serwis w Warszawie ?. Szukam na szybko :-/

Gość gość
Ja jak miałam kiedyś zepsuty komputer to naprawili mi go w WndComp www.wndcomp.pl. Spadł mi z biurka i jak go włączyłam to właśnie włączał się i wyłączał a potem zupełnie padł. Okazało się że został uszkodzony dysk i chociaż nie była to taka prosta naprawa to sobie poradzili. Naprawdę trzeba uważać żeby np. nie zahaczyć nogą o ładowarkę i żeby nie spadł albo żeby nad nim nie pić bo chwila moment i może być po komputerze.

Gość Aleksandra20y
Jeśli chodzi o Kraków to fajnym serwisem jest Redicreo. Mają biuro na ulicy szklak, niedaleko galerii krakowskiej. Naprawiałam kiedys u nich laptopa i było naprawione szybko i solidnie.

Gość gość
za cenę naprawy kupujemy używany i często lepszy laptop z gwarancją !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
I JESZCZE ZOSTAJE NAM SPORO GOTÓWKI

Gość gość
Ale to też dużo zależy od serwisu. Ja kiedyś zalałam laptopa. W pierwszym serwisie w którym byłam powiedziano mi, że naprawa będzie bardzo droga i faktycznie się nie zdecydowałam ...myślałam, że lepiej nowy kupić. Potem jeszcze poszłam do Enter Serwis i tam podeszli do sprawy inaczej. Popatrzyli dokładnie i naprawę wycenili 2x taniej niż wcześniej. Także czasem wystarczy dobry serwis :)

Gość gość
Może warto podpytać w serwisie komputerowym www.helkom.com.pl. Korzystałam z ich usług, są niedrodzy i kompetentni. Naprawili mi uszkodzony laptop w dobrej cenie i wszystko działa jak należy.

Gość gość
Temat troche stary, ale myślę, że ktoś tu jeszcze zagląda, gdy ma podobny problem:) Niedawno odkryłam serwis komputerowy http://www.pccraft.pl/ - jestem zachwycona bo reanimowali mi zalany komputer, ktory juz myslalam ze jest nie do odratowania, a im sie udalo. Odzyskałam wszystkie dane a komputer nadal dziala:D nie musze jeszcze kupowac nowego! ufff.

Gość Wes

Ja tak miałem, ale laptop był zalany i sam go osuszyłem....Po kilku tygodniach od tego, okazało sie, że uszkodzona została płyta główna....Masakra...Dobrze, że mam niedaleko Galileo, to mi to sprawnie ogarnęli, ale do dzisiaj jestem zły na siebie, bo gdybym od razu zaniósł im lapka do czyszczenia, to może obyłoby się bez takich przygód.