Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jogurty nestle odpowiednie? czy lepiej inne?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś podawał te jogurty w sumie przeznaczone dla niemowlaka? Córka ma ponad 8 miesięcy. Dostałam dzisiaj w upominku te jogurty. I sama nie wiem. Raczej jestem z matek, które same gotują. Nie chce wprowadzać coś co zaszkodzi. A inny nabiał? Inne jogurty? Co dawać? Jakiej firmy? Nie za wcześnie jeszcze?

Gość gość
pewnie , ze daj jeżeli są po 6 miesiącu. Nie przesadzaj. Poza tym mozesz dawać zwykły jogurt naturalny, ja polecam Zott- ma fajną konsystencję :)

Gość gość
A napisz ich sklad. Bo tu nie o konsystencje chodzi tylko o to czy jogurt ma cokolwiek z jogurtem wspolnego. Ja nie mogę odzalowac ze mój ulubiony jogurt naturalny sokolski spieprzyli. I tak,wyczulam w smaku roznice nie wiedzac ze w skladzie zaczeli mieszać :( zrobili to po to by konsystencja lepsza była

Gość gość
Żadnego zotta! Jogurt naturalny bakoma duży. Chyba jedyny nie ma mleka w proszku i białka mleka. Ludzie! Czytajcie składy. Nie pakujcie maluszkom syfu! Jogurt to mleko i kultury bakterii.

Gość gość
Jogurt naturalny z mleka i do tego owoce a po pierwszym roku zycia miod. To chyba najlepsza opcja jogurtowa.

Gość gość
Jogurty Bakomy akurat mają kiepską konsystencję, jakąś taką grudkowato-żelową. Bardzo fajnym jogurtem jest jogurt Piątnicy - nie zawiera mleka w proszku i ma przyjemny smak. Są też wersje smakowe dla dzieci (seria Piątuś).

Gość gość
Bakoma gęsty jest dobry, sama go jem.

Gość gość
Gęste jogurty, tzw. greckie, są dobre - tu polecam Malutę lub jogurt grecki marki własnej Kaufland.