Ulaaa1001 0 Napisano Grudzień 4, 2015 Najlepsze przysmaki dla psa to "DENTASTIX" marki Pedigree. Jest to karma uzupełniająca dla dorosłych psów. Mój pies niedawno je spróbował i się stały jego ulubionymi przysmakami, są to dość duże przysmaki, ale dość miękkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Zamieniłem zwykły gryzak na gryzak Torgas jakiś czas temu i efekt jest genialny. York jest zachwycony, w końcu się trochę uspokoił i widać, że ma dużo zabawy z tego gryzaka. Szukałem czegoś łagodnego dla dziąseł, zdrowego i właśnie takie właściwości ma ten psi gadżet. Oryginalny można kupić na stronie www.torgas.pl , nie wiem czy ktoś jeszcze tym handluje w Polsce, ale raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość222 Napisano Lipiec 12, 2016 Najlepszy przysmak dla psa to zdecydowanie Dentastix. Jest nie tylko smaczny, bo piesek zjada ze smakiem ale dba też o zęby naszego pupila. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2016 Każde, byle nie Pedigree. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonim5 Napisano Lipiec 12, 2016 Polecam Dentastix. Redukuje kamień nazębny. Piesek zjada ze smakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krolina Napisano Lipiec 16, 2016 Ja pieskowi regularnie kupuje również Pedigree Dentastix dla ochrony jego uzębienia oraz dziąseł. teraz w lipcu jest akcja na bezpłatne sprawdzenie u weterynarza jamy ustnej pieska i po wizycie można otrzymać Dentastixy. My byliśmy na wizycie kontrolnej i regularne używanie przysmaków faktycznie daje efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2016 a moja sunia woli bób lub arbuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2016 Moje psy lubią tylko przysmaki od Pedigree. Dosłownie wszystkie rodzaje, choć mają swoje ulubione, Kaja biscrok a Tuptuś jumbone. Jednak podaję im dodatkowo Dentastix, który dba by nie powstawał kamień na ząbkach oraz nie pozwala na nie świeży oddech w pyszczku psa. Polecam przysmaki pedigree. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cacauatlie 0 Napisano Lipiec 20, 2016 Również polecam przysmaki od Pedigree. Mój pies chyba najbardziej lubi Dentastixy, co mi odpowiada,bo dodatkowo dbają o stan jego uzębienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SK94 Napisano Lipiec 23, 2016 Polecam Pedigree DentaStix jest lepszy niż czyszczenie ząbków psa pastą, DentaStix chroni ząbki przed próchnicą oraz wybiera je. Smaczny i zdrowy przysmak. Dla białego i zdrowego uśmiechu psa. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 grunt to żeby dobrą karmę dawać psu ;) a przysmaki swoją drogą. Ja swojemu kupuję karmę Doctor Dog, naturalna bez sztucznych mączek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2016 Nie ma nic lepszego od Dentastix Pedigree. Smakuje mojemu pieskowi i zwalcza kamień oraz dba o dziąsła, polecam każdemu pieskowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2018 Ja kupuję przeróżne przysmaki firmy Maced i właściwie tylko od nich. Mają dobrą jakość a moje pieski bardzo je lubią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2018 Ja keidyś wygrałam w konkursie kosz smakołyków dla psa firmy Maced i były super! Była też kość czyszcząca zęby, która działa lepiej niż wszystkie inne, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2018 no firme maced to i ja polece, dobra jakosc, dobry sklad i psiaki je uwielbiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anika Anika Napisano Maj 7, 2018 Weźcie nie kupujcie tego syfu typu pedigree :// Właśnie ten cały Maced, o którym już tu dziewczyny pisały robi 100 razy lepsze pod kątem jakości przysmaki. Na prawdę, zastastanówcie się 2 razy zanim kupicie te najtansze przysmaki dla Waszych piesków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2018 Popieram przedmówczynię. Mój Titek i Roxa uwielbiają maced. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psiaraaa293 Napisano Maj 14, 2018 pegigri to najgorszy syf przereklamowany.... polecam kości od rzeznika...oraz żwacze wolowe z Boedornki. za to pies dostaje sząłu radosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość love dogs Napisano Maj 15, 2018 Maced, Maced i jeszcze raz Maced. Sprawdzony i niedrogi. I bardzo duży wybór, każdy psiaczek znajdzie tam coś dla siebie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaszalona252 Napisano Lipiec 10, 2018 Zdecydowanie MACED. Naturalne , zdrowe i co najważniejsze - pies je uwielbia. Wielu moich znajomych potwierdza widząc po swoich psiakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ankafiranka28 Napisano Lipiec 11, 2018 Wszyscy znajomi którzy mają pieska zgadzają się z opiniami - Maced i tylko Maced. W internecie to samo. Potwierdzić mogę jedno : psy za nimi szaleją :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dumnapanitosi Napisano Lipiec 12, 2018 Zerknij na ofertę firmy którą poleciła nam pani weterynarz : http://www.maced.com.pl/ . W przypadku Tosi sprawdzają się znakomicie <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrynowysok22 Napisano Lipiec 13, 2018 Dołożę cegiełkę i też polecę firmę Maced - Naturalny skład, zdrowe dla piesków . Wiele osób je poleca. Poczytaj sama :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aninaaaaaa Napisano Lipiec 16, 2018 Tak jak poprzedniczki! W przypadku naszych piesków również najlepiej sprawdzają się smaczki firmy Maced. Cenowo też jest spoko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 dla szczeniaka te z macedu tez beda ok?? Mam 5 miesiecznego owczarka niemieckie i zastanawiam sie czy moge juz mu kupowac takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 dobre są , będą sie nadawać - generalnie Maced jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Polecam ci sklep Maced, tam możesz nawet dopasować przysmaki do swojego pieska w zależności od wieku i innych czynników ;) http://www.maced.com.pl/dopasuj.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2018 http://www.maced.com.pl/products.php Tu masz wszystko w dobrej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2018 Tu http://www.maced.com.pl/products.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Czytałem trochę opinii o Maced i mają chyba najlepsze więc może warto sprawdzić, co myśliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach