Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonamala

Mąż chory psychicznie? Po co podpuszcza kobiety?

Polecane posty

Gość iwonamala

Pamietacie watek, w ktorym mąż prosił dziewczyne o pikantne fotki, w zamian za załatwienie pracy? Dziewczyna chyba jednak czuła jakąs miete do mojego meża, bo odrkyłam nowe ich maile. Ona mu pisała,ze jak podlaczy jej projektor w sali(byly problemy,) to dostanie "nagrode" Maż odpisał,ze sie tym zajmie, nie ma sprawy, niby naprawił projektor. I dostal od niej maila (szokującego) "Jak zobacze naprawiony projektor to bedziesz mial do wybory 1 z 2 nagrod.Wybieraj: bramka nr 1 -cos materialnego, bramka nr 2-cos w naturze Mąż wybral "Jestem materialistą wybieram bramke 1" Ona: Nie jestes nawet ciekaw co bylo w 2? Mąż"I tak mi nie powiesz' Ona"Ja, na twoje zawołanie,, przy ksero...w godzinach pracy" Ona:"Jest mi masakrycznie glupio,ze wybrales 1 "Nie zalujesz, prawda"? Mąż: "zaluje,ale mam żone i gdybym byl wolny to bym skorzystał"

Potem zaczely sie jej maile,ze Ona"przeciez rano jak sie widzielismy, mowiles,"A co nagrodą bedzie twoj striptease"? "Albo ty cala" Ona:Po co mi tak mowiles? Nie oceniam zachowania tej dziewczyny, ale po jaką cholere mąż ją podpuszcza.. Powiedzcie mi, bo w tym momencie, nie robie z męża niewiniatka. Mowi cos obcej babie, ktorej wie,ze sie podoba, ale jak ona cos chce, to on mowi,ze ma mnie i jest mi wierny. No ok...ale w pewnym momencie wydaje mi sie,ze mąż jest wyjątkowo wredny wobec tej kobiety.

Gość gość
to raczej nie maz, ale ty jestes chora psychicznie

Ja rozumiem,ze dziewczyna wierzyla,ze on odpisze "bramke nr 2" Ośmieszył ją totalnie ale wtym momencie prosze was o szczerą ocene zachowana męża jako faceta. Rozumiem zarty zartami...ale maż robiąc tak,,,,prowokuje ją aby go znienawidzila. Jak trafi na wariatke to komus kiedys stanie sie krzywda i boje sie,ze to mojej rodzinie sie przytrafi.

Gość gość
Kobieto lecz się na nogi bo na głowę już za późno !!!

Ona mu napisała "Miales okazje mnie dotykac...nie skorzystales, tzn ze tak na prawde ja cie sie nie podobam,napisz prawde i skonczymy "to" Mąż odpisał" to nie tak, podobasz mi sie jako kobieta ale jestem zonaty i nie moge" Rozumiecie cos ztego.? Wczesniej chcial od niej fotki ale teraz udaje świetego?

Bo z opisu wygląda,ze moj mąż jest w porzadku jako facet a te fotki byly tez tylko zartem....

Czego Ty jeszcze nie rozumiesz kobieto.Każdy napisał Ci w drugim temacie a Ty dalej ciągniesz pogawędki na temat Twojego durnego małżonka.Masz problemy ze sobą,serio!

BO jak ktos z boku to widzi, podpowie to jest inaczej. Czy wy uwazacie,ze ta od fotek mu sie jednak nie spodobala , ale to co zrobil nie bylo wiernoscią i bardzo prawdopodobne,ze ma inne na boku, takie ktore mu sie podobają?

Gość gość
Haha ile ty masz lat?

Dlatego pytam was o rade. czy dał kosza tej dziewczynie bo akurat mu sie nie podobala ale innej ladniejszej by nie odmowil?

A co byscie na moim miejscu zrobily. Mąż gada z laska, chce do niej nagie foty ale potem daje jej kosza i nie chce byc sam na sam Po prostu pomozcie mi. To co woem., o mezu, to byc moze ma inne maile, pisze z innymi ,ale ja akurat trafilam na tą, ktora mu sie nago nie spodobala i ją spławia?

Gość gość
Zamilcz, patolo.

Gość gość
a może skoro wie, że ty czytasz jego maile, to umówił się z tą drugą na ustawioną rozmowę, żebyś przestała go o coś podejrzewać?

Gość gość
Na pewno wie, ze czytasz i dlatego tak odpisuje. Jakby go nie interesowała, to by wogole nie było ani emaili, ani fotek. Boze kobieto ogarnij sie.

Gość gość
Ona na serio czy to prowo?

Gość gość
Ja pitole czemu go nie zapytasz? Poza tym na pewno wie

Bo jak bedzie wiedział,ze znam haslo to nic wiecej nie napisze. A moze bedzie pisał do innych i chce to wiedziec. Dlatego nie zapytam

Gość gość
Napisze tylko zmieni hasło. Poza tym czego ty chcesz? Po cholere siedzisz z takim debilem? Zrob wydruk screena i do sadu po rozwód. On cie zdradza

Chce wiedziec po co podpuszcza te dziewczyne,zeby jej potem pisac maile "Na pewno wybralbym nagrode nr 2 ale mam żone i nie jestem wolny " gdyby chciał mnie zdradzic mogł nie chciec niczego materialnego, mogl ją miec jak na tacy....tej ktorej zalatwił prace.

Gość gość
Ku//rwa(przepraszam za wyrażenie) pisze tak ponieważ wie, ze to przeczytasz. Zrozumiałaś wkoncu kobieto??? Boze ile masz lat?

Gość gość
Jesteś walnieta? Gdyby moj wymienial foty czy pisał z babą to tak bym go urzadzila ze przeklinalby dzień w którym rozpoczął konwersacje.