Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy pomyślę o pewnej bezczelnej krowie bez serca, wiem już

Polecane posty

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się ten wątek jest o matce dwójki dzieci!Co znaczy że sie pchała gdziej jej nie chciano?.Odpowiedzialna jest to i wie że na dzieci pracować musi..Skąd mogła wiedzieć że trafi na takie szumowiny i dna moralne.

Gość gość
10:05 spokojnie, nie jestem ani tłusta ani pasztet..;)

Gość gość
Kwoka to kwoka i jeśli ktoś tego nie rozumie albo nie bierze tego pod uwagę to znaczy że jest skończonym idiotą...i nie jest godny znajomosci z nią.Kwoka to przedewszystkim kwoka a jej życie prywatne nie powinno was interesować.

Gość gość
Kwoka to nie krowa!a na mleko trzeba sobie zasłużyć dobrym sercem a nie chamstwem i wpieprzaniem się bez zgody owej kwoki.

Gość gość
Bezczelnej kto jest i kto był pierwszy bezczelny to wszyscy wiedzą.Nie tak bezczelna jak ty!

Gość gość
Nie wiesz kim jestem :)

Gość gość
Wiem doskonale .I nie znoszę pijaństwa!dobrze o tym wiesz!

Gość gość
Nie wiesz :)

Gość gość
Ona nie znosi chamstwa pijanstwa..wulgaryzmow i ateizmu.Tyczy sie to wszystkich ktorzy znajdują się w jej otoczeniu.Co do chłopa.. .Może kupił sobie krowę ale miał ją kochać i szanować tak jak obiecywał a skoro obietnicy nie umiał dotrzymać to taką ma niestwty zapłatę.Za chamstwo odpowiada się chamstwem.

Gość gość
...oraz nie znosi kiedy ktoś ignoruje to że ma dzieci które są dla niej całym światem.Nienawidzi kiedy ktoś je atakuje ..obraża czy im grozi.!

Gość gość
Sisi, błagam.. :o

Gość gość
To nie zakładaj takich idiotycznych tematów!

Gość gość
Przecież nie o Tobie, Sylwia

Gość gość
Nie?!nie dalej jak wczoraj był ten temat w realu i ty dobrze o tym wiesz.!Myslisz że nie pamiętam o czym rozmawialiśmy.?.Dość tego obrażania!

Gość gość
Kiełbasa, wylewasz swoje żale? :D

Gość gość
Dokładnie tak on tu wylewa swoje żale.

Gość gość
Nie on tylko ty kiełba psycholko :D

Gość gość
No właśnie widać kto tu jest psycholem!..psycholką.Psychiczna Joanna..psychiczny Tadeusz..psychiczny Toma..psychiczny Marcin..psychicna Radosława..its.Mam pisać dalej?!.

Gość gość
Tak wymień nazwiska by te osoby w końcu założyły ci sprawę o zniesławienie i skończy się twoje pranie brudów na kafe.

Gość gość
To raczej ja powinnam im założyc bo pierwsze to wszystko zaczęły łacznie z podawaniem mojego nazwiska i miejscowosci dodać do tego pomowieniai oszczerstwa jakimi się kieruną i jakie rozpowiadają rypu..domniemany ..gwałt..pedofilia kradzież..narkomania..itp.to mam na nich wszystkich twarde dowody jak nic.!Także zastanow sie zanim cos napiszesz.Podaliscie tutaj nie raz moje nazwisko a takze miejcowosc wiec mam pełne prawo zrobic to samo nie uważasz ?!!!!!Nikt nie ma prawa rozpowszechniać takich tresci .Na to jest paragraf.!O zniesławienie powinnam była ich wszystkich podać już parę lat temu i myślę że to czas najwyższy!

Gość gość
..i skończy się wasze obrażanie!..pomawianie..zastraszanie i wtrącanie się w cudze życie łacznie z rozwalaniem związków i interesowaniem się cudzymi dziećmi!

Gość gość
A i jeszcze jedno!skonczy się wyzywanie wszystkich w koło od psychicznych!Nie myslcie sobie że wszystko wam wolno.Nie sztuka ciepłą dupą zajmować stołek..Trzeba do tego jeszcze być człowiekiem a nie chamem i świnią!.Ktos ci każe czytać?Zajmij się sobą !Ja mam prawo mowić i pisać prawdę.!..bo to moje życie!.

Gość gość
Ps.wet za wet .!Nie trzeba było zakładać takiego debilnego tematu i nie trzeba było obrażać mnie i pomawiać!zarówno tutaj jak i w realu.Pijaki pieprzone i zboczeńce.Jeszcze raz smiesz powiedziec przy ludziach że ja piję to spotykamy się w sądzie Joanno !.Nienawidzę was wszystkich po kolei za to co od paru lat robicie.Czas najwyzszy żeby ktoś zrobił z tym porządek .NIE CHCĘ MIEĆ Z WAMI NIC WSPÓLNEGO!.tfu.

Gość gość
I cieszę soę że już zwolniłam się z tej pracy .Już mnie nie bedzies chamico obrażała tekstami typu"Twoj mąż kupił krowę która mleka nie daje"albo na cały głos.."Sylwia ty nie pij w pracy".po pierwse nie jeztem krową!po drugie to moja sprawa dlaczego miedzy mną a nim jest tak a nie inaczej(sam na to zasłużył)a po drugie jestem najwiekszą przeciwniczką pijanstwa i zostałam tym samym obrażona!.Nie życzę sobie takich tekstów przy ludziach Joanno.Sz.!

Gość gość
Gościu Sisi, mogę dać Ci słowo, że temat nie jest o Tobie, nie wiedziałam że Twój mąż Cię zdradza i że pchałaś się na siłę w małżeństwo a potem wynosiłaś nad innym ile to kasy dzięki niemu nie masz. Jeśli ten opis do Ciebie pasuje, przepraszam, zbieżność okoliczności.

Gość gość sisi
Akurat. ten opis wcale do mnie nie pasuje!.Wiem jednak o czym była mowa w realu więc nie wywijaj kota ogonem.

Gość gość
"gość 2015.12.06 Ps.wet za wet .!Nie trzeba było zakładać takiego debilnego tematu i nie trzeba było obrażać mnie i pomawiać!zarówno tutaj jak i w realu.Pijaki pieprzone i zboczeńce.Jeszcze raz smiesz powiedziec przy ludziach że ja piję to spotykamy się w sądzie Joanno !.Nienawidzę was wszystkich po kolei za to co od paru lat robicie.Czas najwyzszy żeby ktoś zrobił z tym porządek .NIE CHCĘ MIEĆ Z WAMI NIC WSPÓLNEGO!.tfu. X Ze pijesz i ćpasz to każdy wie, więc znajdzie się sporo świadków, że to prawda.

Gość gość sisi
Ja piję i ćpię?chyba cie popieprzyło!Za takie coś powinnam cie z mety podać do sądu bo to poważne oskarżenie i poważna obraza!.Nigdy nie brałam i nigdy nie piłam ty chamie!Uważaj co i do kogo pisesz bo trafiłeś akurat na największą przeciwniczkę i największego wroga wszelkich nałogów zwłaszcza alkoholu i narkotyków!!!!

Gość gość
To szykuj kase na adwokata, bo będziesz płacila za wyzywanie ludzi od chamów i innych

Gość gość
straszysz i straszysz to że sąt odejdziesz i dasz nam odpocząc od ciebie to że podasz do sądu. pokaż wreszcie ten swój charakter i zrób jedno albo drugie