Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez dymka

rzucam palenie

Polecane posty

Gość bez dymka

Dzisiaj jest 3 dzien bez papierosa. Kilka lat temu probowalam zerwac z nalogiem ale nie udalo sie. Mam nadzieje, ze teraz mi sie powiedzie i nigdy wiecej tego smierdzidla do ust nie wezme. :)

Gość gość
Hej Ja rowniez rzucam to świństwo ,ale z pomocą e-papierosa . Dzis jest 3 dzien bez fajek i lepiej mi sie oddycha . Oddzyskalam wech ,smak i oddech niestety sa plusy i minusy bo mi zaraz glowa peknie z bolu ale trzeba sie poswiecic. Nie oplaca sie palic bo za duzo to kosztuje zdrowia ,pieniedzy i smierdzi . Zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze oboje juz nie zapalimy .

Gość Elajandro
Witajcie, ja też miałem podobne objawy. Wszystkie dolegliwości typu pasozyty i grzybica zostały wykluczone i wtedy trafiłem do dobrego proktologa. Okazało się, że to hemoroidy! Nie tylko my mamy takie problemy https://portal.abczdrowie.pl/pytania/mrowienie-o***tu-po-wyproznianiu https://portal.abczdrowie.pl/czym-sa-hemoroidy Jak doskwiera Wam uczucie mrowienia i/lub pieczenia to koniecznie wybierzcie do proktologa i zbadajcie się pod kątem hemoroidów.

Gość bez dymka
Wlasnie zakonczylam 4 dzien bez papierosa. Gosciu, i ja za ciebie kciuki trzymam; obysmy wytrwali i nigdy wiecej do nalogu nie powrocili. Szkoda i pieniedzy i zdrowia. :) Zamelduj sie tutaj raz po raz i napisz jak ci idzie.

Ja też zdecydowałam się przejść na e-papierosa i czuję się zdecydowanie lepiej niż paląc normalne. Niecały miesiąc temu postawiłam na Vype, prosty w obsłudze z dwoma trybami mocy. Następny wkład kupię na mniejszą zawartość nikotyny, żeby ograniczyć palenie, a kiedyś może i rzucić. Może mi też się uda.