Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany człowiek

Co jest ze mną nie tak

Polecane posty

Gość załamany człowiek

Niewiem dlaczego ale z pracodawcami nie moge sie dogadać. Jeszcze nigdy nie miałem pracy w ktorej przepracowałem rok. Jestem pracowity, staram się i ciągle słysze że sie nie nadaje i ciagle szef jest zly na mnie. Czesto w domu dokanczałem projekty zeby jak najszybciej skonczyc zadania nawet robiłem na weekendy a i tak ciagle slysze ze sie nie nadaje do czegos. Ciagle robie za darmo lub pol darmo a i tak nikt nie jest zadowolony ze mnie. Teraz znowu mnie wyleja bo juz widziałem ogłoszenie o prace ktore wystawil szef. Mieliscie podobnie czy tylko ze mna jest cos nie tak?

Gość załamany człowiek
refresh

Gość gość
Moze paradoksalnie,ale nie cenisz sie:). Uwierz,tak to dziala. Wiem,przerabialam. Tyrasz za trzech,starasz sie i potakujesz jak ktos mowi ci,ze ciagle zle?. Pracodawcy nie szanuja takich pracownikow. Moga pracowac dobrze,ale i tak nie maja o nich dobrego zdania. Cos na zasadzie,dobry czlowiek ,ale i tak d.u.p.a. staraj sie dobrze pracowacrob co do ciebie nalezy,ale nie za trzech i nie pozwalaj sie wykorzystywac.

Gość gość
A szef w takich sytuacjach mysli-przeciez moze wiecej,przeciez moze za cztetech nie trzech. Bierze robote do domu a i tak rady nie daje. Patrzy tylko,ze nie jest zrobione,a nie,ze siedzisz nad tym w domu. I efekt dokladnie odwrotny.

Gość gość
A szef w takich sytuacjach mysli-przeciez moze wiecej,przeciez moze za cztetech nie trzech. Bierze robote do domu a i tak rady nie daje. Patrzy tylko,ze nie jest zrobione,a nie,ze siedzisz nad tym w domu. I efekt dokladnie odwrotny.

Gość załamany człowiek
Taaaa jak się na coś nie zgadzałem to szef był nie zadowolony i po chamsku robił koło d**y. Nie pracuje wolno zapierdzielam. Daja mi krotkie terminy. Tak często ide na reke pracodawcy. Chyba za bardzo sie przejmuje innymi bo po prostu nie umiem odmowic a jak odmowie to focha strzelaja. Byłem w firmie gdzie studenciki robili projekt przez 2 miechy i dalej nie konczyli i ich glaskali po glowce a ja nie dosc ze skonczylem w miesiac gdzie miałem wiekszy projekt to jeszcze był nie zadowolony ze to tyle trwa i jakies nie realne terminy mi daja. Chyba nadszedł czas być sku//rwysy//nem gdzie bede dyktował warunki. Pie//rdol//eni prywaciarze

Gość załamany człowiek
dziś W jakiej branzy nie robiłem to pracodawcy mnie groili i za grosze kazali robic czasem za darmo na okresie probnym. Moze sie nie nadaje do pracy bo ciagle mam epizody.

Gość załamany człowiek
Udało mi siejuz :) myslalem ze mnie wywali :) zaproponował mi pracodawca dalsza wspolprace yeah :)za 4 dni zaplacil mi 300 PLN :)

Gość załamany człowiek
inaccessible89 dziś Dziękuje. Masz racje brak mi pewności siebie. Muszę nad sobą jeszcze popracować. Jeszcze raz dzieki wszystkim za komentarze. Pozdrawiam i życzę Wszystkiego dobrego :)