Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent mikołajkowy ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Otóż mam mały problem. Jestem po bardzo burzliwym i emocjonalnie wyniszczającym związku. Długo trwało zanim po wszystkim zebrałam się w sobie i zaczęłam życie na nowo, zanim odważyłam się po ogromnej przerwie z kimś związać. Poznałam wspaniałego faceta, zupełnie innego, niż model człowieka do którego zdążyłam się przyzwyczaić. Jest czuły, opiekuńczy... Wspiera mnie we wszystkim i wszystko pomaga unieść. Rozumie mnie w pełni, bo sam przeżywał dość bliźniaczą relację. Jest to dla mnie dość obce. Mimo, że ja sama jestem osobą bardzo wrażliwą, wierną i kochającą oduczyłam się wyrażać swoje uczucia. Często widzę, że umarły we mnie niektóre nawyki, które uważałam za wyjątkowe. Myślę, że każdy związek opiera się na najmniejszych drobnostkach, które na co dzień tworzą niezniszczalne fundamenty. Niestety przez to, jak kiedyś byłam traktowana utraciłam całą spontaniczność, zdolność do tworzenia tych wyjątkowych rzeczy. Chciałabym to zmienić. jestem artystką, więc każdy darowany prezent pochodzi z najszczerszego serca. Wkładam w niego całą siebie i staram się, by były to rzeczy personalne, niepospolite. jedyne. Mam za sobą pierwszy krok - zrobiłam jego portret. Ciężko opisać jakie wywołuje to uczucia, gdy robi się coś z samego wnętrza, gdy przelewam swoje uczucia i mogę je uzewnętrznić tym , co robię. Usłyszałam, ze to najpiękniejszy prezent, jaki w życiu dostał. Kobiety moje kochane pomóżcie mi odzyskać wiarę i inspirację. chciałabym aby ważniejsze dni - nie ważne czy najbliższe mikołajki, boże narodzenie, urodziny były wyjątkowe i ciepłe. Jakie wyjątkowości Wy tworzyłyście dla swoich bliskich ?

Gość gość
czekam na Wasze pomysły/ doświadczenia

Gość gość
nic nie mów, najlepszy prezent:)